Ahoj! Mám iPhone 8, nejnovější verze pro iPhone 8 16.7.7. Používám DDG jako výchozí vyhledávač v Safari. Zdá se, že se to děje jen při použití VPN (Proton VPN) (ale pozor, VPN je nastavena na USA, kde také fyzicky jsem).
To už trvá několik týdnů. Bez ohledu na to, kolikrát přepnu přepínač v okně prohlížeče na „Všechny regiony“, nebo jak často jdu do nastavení DDG, vyberu „Všechny regiony“ nebo „USA“ a uložím, vyhledávací stránka se vrací zpět na „UK“.
Když ručně přepnu region zpět na Všechny regiony, nebo kliknu na „vymazat“ pro odstranění UK, a provedu hledání, zatímco je karta stále otevřená, zůstává záložka regionu nastavena na „Všechny regiony“, ale horní výsledky hledání jsou stále všechny pro UK. (Například hledám „CNN“, zobrazí se mi první stránky CNN související s UK.)
Vyzkoušel jsem různé věci, například přepínání na různé VPN servery (všechno stále US), vymazání cache a cookies v Safari, restartování telefonu atd. Někdy to funguje velmi krátkou dobu (někdy ne), ale pak se to znovu vrátí na „UK“.
Opravdu nechci používat jiný vyhledávač, ale tenhle problém mi nefunguje.
Může mi někdo poradit, co ještě zkusit, aby se to napravilo? Díky za přečtení a jakoukoli pomoc!