Ahoj všichni, nejsem si jistý, kam tohle dát, ale všiml jsem si za posledních pár měsíců, že Reddit začal mít problém s načítáním videí nebo feedu, pokud na pár minut nevypnu VPN. Je to, jako by vás trestali za to, že platíte za ochranu sebe sama.
Máte s tím někdo jiný problém? Vím, že je to spojeno s VPN, protože hned jak přeruším připojení, načte to, na co jsem se snažil podívat.
Je pravděpodobně vaše konkrétní VPN nebo klient Redditu. Už nějakou dobu používám jednu, abych se dostal na Reddit
Reddit je vždycky byl na VPN trochu nespolehlivý pro mě. Platforma je u mého bydliště cenzurována, takže bez VPN je nedostupná. To je otravné. Ale pokud mi jeden server dělá problémy, prostě přepnu na jiný server.
Někdy je Reddit nedostupný, nebo dostanu zprávu ‘vypadá to, že to děláš hodně často nedávno, počkej x minut’.
Reddit opravdu bere proti VPN agresivní přístup.
“došlo k chybě serveru.” od té doby, co jsem začal VPN používat. Neočekával jsem, že tahle poznámka vůbec bude fungovat…
V nastavení VPN vidíš, co je blokováno?
Pravděpodobně používáš VPN server, jehož veřejná IP dělá příliš mnoho připojení k Redditu.
Použij jiný server, který je méně populární, nebo si vyber nového poskytovatele VPN, který je méně známý.
Ahoj! Mám problém s notebookem z práce, když se připojím k VPN, internet je nějak blokován, i když jsem stále připojený a mám signál z routeru; když zkusím resetovat router na tovární nastavení, problém se na chvíli vyřeší;
Setkal se s tím někdo? Pokud to pomůže, mám router ASUS Blue Cave AC2600.
Stejný problém zde. Velmi zvláštní
Co nechápu je, že si myslí, že je takový postoj správný a pak jedná, jako by chtěli volný web s funkcemi jako onion stránky, co je ještě horší?