Má někdo přečtenou recenzi Norton Password Manager na rok 2024? Nejnovější správce hesel od Nortonu mě zaujal při hledání vhodné možnosti. Zní to jako změna hry s jeho sliby vysoké bezpečnosti, uživatelsky přívětivých rozhraní, bezpečného ukládání poznámek a monitorování průniků.
Protože přepínám mezi telefonem, iPadem a notebookem, jsem zvědav, jak to funguje napříč zařízeními a prohlížeči. Přirozeně je pro mě klíčová hodnota vzhledem k ceně. Uvažoval jsem o tom, ale rád bych slyšel názory ostatních.
Ohodnotili byste jeho výkon a použitelnost?
Vyzkoušel jsem jiné správce hesel, ale pověst Nortonu pro zabezpečení je jasná. Neměl jsem žádné problémy s přepínáním mezi zařízeními. Myslím, že monitorování průniků to stojí, i když to není nejlevnější.
Vaše otázka ohledně správce hesel od Nortonu si získala mou pozornost, protože jsem zkoumal možnosti. Myslím, že služba monitorování průniků stojí za to, protože zvyšuje bezpečnost. Dosud to fungovalo dobře, takže je to kandidát mezi mnoha možnostmi.
Zvýšené bezpečnostní funkce a monitorování průniků dávají klid na duši, což ospravedlňuje poměr ceny a hodnoty. Rozhodně dávám palec nahoru.
Nemohu být nyní příznivcem, protože jsem zapnul blokování sledování v aplikaci Duckduckgo.
Zablokovalo to dnes samo 4000 pokusů o sledování od Microsoftu a Mixpanelu pocházejících z aplikace Norton Password Manager.
Musím říct, že je to poměrně otravné. Dostávám zprávu od PM, že mám schválit automatické přihlášení (Chrome), tak to ověřím rozpoznáváním obličeje. Ale poté mě žádá o přihlášení do mého Norton účtu. Tento účet si nepamatuji a musím ho najít. Chci se jen přihlásit do správce hesel - takže co je tohle? Jinak je to lepší než MacAfee.