Ahoj všichni!
Moje žena a já plánujeme výlet do údolí Wangxian v Číně. Je to náš první výlet do Číny a slyšeli jsme, že internet tam může být trochu složitý, pokud nemáte dobré VPN.
Nejsme úplně technický typ lidí a hledáme nejpřímostější a funkční řešení, protože jsme slyšeli, že NordVPN možná tam nebude fungovat.
Budeme vděční za jakékoli tipy nebo rady, jak udržet náš internet v chodu během našeho výletu.
Teď v Číně, spousta tradičních VPN má problémy, ale tahle aplikace ‘Let’s VPN’ z obchodu s aplikacemi je skvělá. Fungovala bez problémů, je docela rychlá a levná. Pokud získáte SIM kartu a můžete používat roaming, VPN nepotřebujete a můžete volně používat všechny služby.
Zapomeňte na tradiční VPN protokoly a poskytovatele jako Nord nebo Express. Potřebujete V2Ray pro spolehlivé a rychlé připojení z Číny.
Právě jsme spustili V2Ray v Singapuru a testujeme servery v Tokiu a Hongkongu.
Vyzkoušejte bezplatnou VPN přes Telegram bota
https://vpn.fail/vpnfail_bot
Spousta tradičních VPN má problémy. Nejlepší je koupit VPS (virtuální privátní server) a nastavit si tam V2Ray.
Ano! Roaming funguje na mobi. Kupil jsem Astrill pro svůj laptop a funguje dobře, občas je pomalý, ale Hulu můžu sledovat v pohodě.
Takže můžeme používat ‘Let’s VPN’ při používání Wi-Fi a na cestách můžeme použít roaming bez problémů.
Stejně tak, používám ‘Let’s VPN’ když jsem na Wi-Fi.
Koupil jsem eSIM od Nomad a funguje skvěle bez VPN.
Je V2RAY snadné na použití? Také nás nezajímá placení za prémiovou VPN.
Pokud existuje krok za krokem průvodce, může to být záložní řešení, ale jinak bychom raději nešli touto cestou, protože nejsme technicky zdatní a raději se tomu vyhneme, než něco pokazit.
Zajímavé, tyto eSIM také fungují na iPhone?
Zpět
Jen přemýšlím, jestli si mohu koupit eSIM od 3com HK a aktivovat ji v Austrálii, nebo když přiletím do Číny?
Astrill VPN funguje a funguje už roky. Používám ho právě teď z Číny. Je drahý, ale spolehlivý a snadno použitelný.
V2Ray je téměř stejně snadný na použití jako jiné VPN řešení. Používám ho jako hlavní řešení, ale není tak dlouho na trhu jako Astrill.
V2Ray je velmi jednoduché používat - prostě získáte konfiguraci od nás a zkopírujte ji do své oblíbené V2Ray aplikace.
Existují oficiální aplikace pro Windows, Mac, Android, iOS - dejte mi vědět, pokud potřebujete pomoct s výběrem. V2RayNG a V2Box jsou nejoblíbenější.
Tady je návod, který jsem použil:
https://www.linuxbabe.com/ubuntu/set-up-v2ray-proxy-server
Pokud si koupíte VPS, já nebo někdo jiný vám ho může pravděpodobně nastavit.
Jo, právě teď píšu v Guangzhou. Funguje to na mém přítelkyně iPhonu 11. Četl jsem někde na Redditu, že musí být odemčený (může být problém, pokud ho kupujete z Hongkongu).
Je to docela snadné nastavit. Pošle se e-mail s QR kódem. Po naskenování se to samo nastaví. Ujistěte se, že máte vše aktivované nebo povolené roaming před přistáním v Číně.
Toto je můj kód Nomad, pokud chcete použít NK4579PA.
Potřebuji něco nastavit? Kopíroval jsem konfiguraci vmess z vašeho Telegramu a vložil ji do V2box, připojilo se to, ale nemohu se dostat na žádné webové stránky.
Ahoj, pošli mi přímou zprávu, pokud potřebujete podporu!
Ano, musíte koupit (nebo najít) nějaké servery ke konfiguraci, v2ray je pouze klient. Bez serverů, které vám pomohou prolomit GFW, to nebude fungovat.
Přejděte do nastavení a klikněte na ‘aktualizovat předplatné’ a poté na ‘zpoždění relé’ a nakonec na ‘třídit podle výsledků’
Tohle jsem udělal a funguje to, spojení je dobré.