A jediný způsob, jak je přimět pokračovat, je restartovat aplikaci.
Existuje na to nějaké řešení? Předem díky.
Pokud používáte VPN PIA, měl jsem podobný příznak: Jednoho dne jsem zjistil, že qbittorrent je zaseknutý, vůbec nestahuje metadata.
Dříve PIA řekla, že je dostupná nová verze, a dovolil jsem jí upgradovat se sama.
Zjistil jsem, že PIA vytvořila nový síťový adaptér s jiným názvem než předtím. Musel jsem vstoupit do možností qbittorrent a najít pole o síťovém rozhraní a aktualizovat je na nové jméno. Jakmile jsem to udělal (a možná restartoval počítač), qbittorrent začal znovu fungovat.
Můj způsob byl změnit cílový port v “Nástroje” → “Možnosti” → “Připojení” → “Port naslouchání” → “Port pro příchozí připojení” → kliknout na “Náhodný”
To okamžitě obnovilo všechna stahování.
U mě to byl změna portu, která to opravila.
Za poslední měsíc mám tento problém s NordVPN. Přepínání serverů zdá se problém řešit.
Náhodně jsem změnil port v možnostech > Připojení a funguje.
Mně pomohlo hledat pouze podle konkrétních pluginů:
https://imgur.com/a/diilXuQ
Vyřešili jste to? Mám stejný problém.
Mám také tento problém
Ale nepoužívám žádné VPN. Může mi někdo pomoci?
V poslední době to mám zaseklé, bylo opravdu těžké najít řešení.
Oprava byla jednoduchý restart qbittorrent, pokud je nastavení v pořádku, bože!
Nic z toho mi nefungovalo lol
Pročetl jsem všechny tyto odpovědi, ale mám tento problém, aniž bych používal VPN.
Změnil jsem síťové rozhraní z staršího nastavení Surfshark na “jakékoliv rozhraní” a zdálo se, že mi to znovu dalo 25 Mbps stahování!
U mě to bylo zjištěno jako důvod tohoto chování.
Pracuje to, pokud nepoužívám proxy. Jakmile přepnu na proxy, zůstane to stát (zaseknuté při stahování metadat). Vypnete proxy (a restartujte aplikaci) a začne se znovu stahovat.
Měl jsem stejný problém a zkoušel všechny předchozí řešení, ale nefungovalo to.
Našel jsem jiné řešení (fungovalo mi):
- Odinstalovat qbittorrent (všechno)
- Použít CCleaner k vyčištění a opravě registrů
- Znovu nainstalovat qbittorrent.
Nástroje > Možnosti > Rychlost - změnit “Alternativní limity rychlosti” na 0 (nekonečno).
Na spodní straně je ikona ukazatele rychlosti, kterou můžete omylem kliknout, čímž ji změníte na alternativní rychlosti, které jsou standardně 10 kB/s. Já je mám obě na nekonečno, protože jsou to jen dvě rychlosti, mezi kterými lze přepínat, a pro mě to nemá žádný význam.
Žádné z výše uvedených řešení mi nefungovalo. Zůstává to zaseknuté na “stahování metadat” celý den. Žádné VPN. Mnoho dalších torrentů funguje dobře.
Starý příspěvek, vím, ale zde je řešení pro ty, kteří mají stejný problém a nedokázali ho vyřešit.
Odinstalovat qbittorrent a znovu nainstalovat. Tak jednoduché.
Preferenční nastavení–>Připojení–>Port používaný pro příchozí připojení: (klikněte na “Náhodný” ). Ukončete a restartujte. Získali jste nějaké připojení. Udělal jsem to několikrát.
Oprava? Ne úplně.
Nejsem si jistý, jestli to pomůže, ale měl jsem stejný problém s komplicemi. Nakonec jsem přepnul z qbitorrent na utorrent, ale měl jsem stále problém, žádné torrentové stahování. Tak jsem našel informace na internetu, že některé VPN mají problém s stahováním s “Internet Protocol 6 (TCP & IPv6)”. Vypnul jsem to a fungovalo to na mě.
Jak na to:
Ovládací panel - Síť a internet - Centrum sítí a sdílení - "pravým tlačítkem kliknout na typ připojení (můj byl ethernet kabel) - Vlastnosti - zrušit zaškrtnutí Internet Protocol 6 - kliknout na OK.
Restartujte svůj torrent. Restartujte VPN.
Snad to pomůže.