Jako mnoho z vás tady, vysoké ceny za sledování F1 v UK jsou extrémní. I když si koupíte balíček The Now TV Sports, je to stále hodně, i pro mě.
F1TV Pro není dostupné ve Velké Británii, ale existuje obcházení, pokud máte Amazon Fire Stick.
Hledejte a nainstalujte Proton VPN
Budete muset vytvořit účet, je zdarma.
(Může být potřeba vytvořit účet na telefonu nebo prohlížeči počítače)
Otevřete Proton VPN a vyberte USA (je zdarma).
Zůstanete připojeni k USA.
Po připojení ukončete a stáhněte si aplikaci F1TV.
Otevřete F1TV a vytvořte si účet, vyberte USA jako vaši zemi.
Pravděpodobně budete muset ověřit svou emailovou adresu.
Přihlaste se k 7denní bezplatné zkušební době, měsíční plán za 5,99 £.
Zeptá se vás na vaše heslo k Amazonu, protože zaplatíte přes Amazon.
Pak máte přístup ke všem přenosům F1.
Pokud chcete komentář Sky F1, přepněte na mezinárodní vysílání.
Ujistěte se, že pokaždé, když chcete sledovat F1, nejdříve spustíte Proton VPN a připojíte se k USA.
Odkaz na zdroj, i když ProtonPlus není potřeba.
How to unblock F1 TV with Proton VPN | Proton VPN
Přeji šťastnou sledování této sezóny.
Znamená to, že to bude fungovat pouze s USA na ProtonVPN? Zkoušel jsem to nastavit přes Nizozemsko na ProtonVPN a mám předplatné, ale nemohu vidět přenosy
Funguje to také s Chromecast Google TV!
Takže jsem to udělal stejně, ale přes NordVPN zjistil jsem, že je levnější používat VPN a F1TV měsíčně (celkem 9 měsíců), než platit oba na celý rok.
Funguje to s normálním Fire TV Stick? Nebo je potřeba nějaký odemknout?
D3P0PS
June 14, 2025, 3:12pm
6
Pro mě je to o načítání ceny v £ v aplikaci, a když to zkusím v prohlížeči, neumožňuje mi to, protože hlásí neplatnou fakturační adresu, jaké je řešení?
Kolik uživatelů může používat aplikaci F1TV najednou? Zvažujeme sdílení předplatného NowTV nebo to udělat tímto způsobem.
Zkoušel jsem to na prohlížeči na Macu. VPN mě úspěšně vedlo k cenám v USA, ale po vyplnění údajů jsem stále dostával chybu na stránce registrace. Nápady?
Nizozemsko nefunguje, protože mají podobné nabídky TV jako Velká Británie a nemají dostupné živé přenosy pro F1TV.
Cena v £ je správná. Stačí být nastaven jako US ve VPN.
Toto by mohlo být vaše řešení: F1TV Knowledgebase 2023
Nevím, odkud jste to vzali, ale je to nepravda. Jsem v NL a máme F1TV Pro.
Opravdu? To by to vysvětlovalo. Doporučili mi používat Nizozemsko. Překvapilo mě, že jsem tam mohl koupit celé předplatné.
Tipuji, že existuje Proton aplikace pro Fire Stick? Nikdy jsem ji předtím nepoužíval.
Mluvil jsem o tom nedávno, bylo by levnější koupit VPN, levný laptop, F1 TV a HDMI do TV, než platit za celý rok Now TV. Cena je naprosto šokující…!
D3P0PS
June 14, 2025, 3:12pm
15
Jak tedy mohu zaplatit předplatné s latinskoamerickou cenou?
Děkuji za objasnění, proto jsem uvedl, že nejsem úplně jistý, ale vím, že mnoho lidí nemohlo správně streamovat sezení, pokud šli přes Nizozemsko přes VPN.
Včera jsem trochu prohledával, nejsem si úplně jistý, jestli je to důvod, ale když Proton sám doporučil USA, použijte to.
Právě jsem sledoval FP1, žádné zpoždění a v 1080p!
Proton VPN je dostupný na Fire Stick, je zdarma, pokud používáte USA nebo Nizozemsko.
Hlavně jsem loni zaplatil za Now TV a cítil jsem se jako v přímém přepadení.
Naštěstí jsem jen přepnul VPN na USA a fungovalo to. Žádné problémy s účtem.
Loni jsem zkoušel Now TV, po prvním měsíci jsem to vzdal a pak jsem si rozjel F1TV. O mnoho lepší pokrytí, a rád mám moderátory a Tech Talk a další show