ProtonMail přináší svou službu ProtonVPN na Android
Tvrdí, že
ProtonVPN pro Android je jediná VPN aplikace pro Android na světě, která je zcela zdarma a nemá limity šířky pásma. Na rozdíl od jiných „bezplatných“ Android VPN, ProtonVPN nemá reklamy a neskrývá prodeje vašich prohlížecích dat.
Zdarma - bez P2P, 3 země, omezené rychlosti.
Základní - 4$/měsíc, P2P, dvě zařízení, vyšší rychlosti.
Plus - 8 $, P2P, 5 zařízení, nejvyšší rychlosti, volitelně přesměrování přes Tor, další bezpečnostní funkce, více serverů.
Vize - 24$/měsíc, výše uvedené plus 10 zařízení a účet ProtonMail.
Milují ProtonMail, je to moje primární emailová adresa. Určitě to vyzkouším.
Jak VPN blokuje P2P?
Pokud něco nepřehlížím, nemůže někdo jednoduše SSH nebo SSL (port 443) jejich p2p?
Myslím, že datový přenos je sám o sobě šifrovaný, že? Jak Proton (nebo jakákoli VPN služba), ví, že děláš P2P?
Právě jsem hledal spolehlivou VPN. Vyzkoušel jsem Tunnel Bear, ale podmínky služeb a často nefungující servery dělaly službu téměř k ničemu.
Máte s touto zkušenosti?
Vyzkoušel jsem to před několika měsíci na PC a vypadá to solidně. Zdarma verze je pomalejší než placená VPN, ale jako další vrstva ochrany při používání veřejných hotspotů je to podle mě dobrá volba.
Používám Proton VPN aplikaci už několik měsíců, protože jsem byl součástí počáteční bety. V posledních aktualizacích je to opravdu elegantní a miluji, že mohu použít volbu TOR+VPN pro prohlížení onion stránek (uživatel Plus tier)
Zařízení 1, nízké rychlosti bez předplatného. DALŠÍ!
Právě jsem začal číst o jejich emailové službě. Hmm.
Jsem velmi spokojený platící uživatel jak ProtonMail, tak ProtonVPN od jejich prvního vydání. Na Androidu používám OpenVPN Connect pro připojení k jejich VPN serverům. Vyzkoušel jsem oficiální aplikaci od bety a funguje to dobře. Ale stále používám OpenVPN Connect, protože se mi líbí Foss aplikace.
Platím asi 6 $/měsíc za PIA, žádné problémy s rychlostí, mohu ji používat na asi 5 zařízeních, myslím. Funguje i na Androidu. Celkem spokojený za poslední 4 měsíce.
Zkoušeli jste F-secure Freedome VPN? Máte nějaké názory?
Funguje skvěle. Nejlepší bezplatná VPN a bezpečná. Vše ostatní uniká data, ale já jako uživatel ProtonMail jim důvěřuji.
Mám účet ProtonMail, který mám rád…
ale ProtonVPN? meh, dám přednost WireGuard, nebudu se vracet k běžné VPN tunelu…
Líbí se mi rychlosti AirVPN, ale uniká mi moje IPv6.
Raději bych prošel.
Spousta lepších možností, jako je AirVPN.
AirVPN má také možnost Tor. Tor - AirVPN
Nevidím smysl VPN, protože pokles výkonu je příliš velký ve srovnání s výhodami.
Sledování 60 Mbps klesne na 700 Kbps.
Lepší než Opera VPN?
Všichni by měli mít na paměti a srdcem vědět, že na světě není žádný VPN poskytovatel, který by chránil vaše údaje a soukromí. VŠICHNI si musí vést záznamy (to musí) a budou je všechny rychle předat vládním agenturám kvůli nějakému vyšetřování. Všechno, co VPN dělá, je, že vám umožňuje přístup k síti přes servery v různých lokalitách (IP adresy). To neznamená, že jste anonymní nebo že jsou vaše data zabezpečená.