PROSÍM! Ušetřete servery Asie, než bude pozdě, víte, která země potřebuje region lock

PROSÍM!!! Ušetřete servery Asie, než bude pozdě, víte, která země potřebuje region lock

Čína by měla být jednoduše regionálně zamčená ve všech hrách, mají dost lidí na to, aby si udrželi vlastní ekosystémy, na kterých mohou všichni cheatovat :rofl:

O tom jim řekli stokrát během otevřeného bety a stále to neudělali. Chci být optimistický, ale myslím, že to neudělají

Valorant je částečně vlastněn čínskou společností, mají regionálně zamčenou Čínu. Prosím, zamkněte regiony a nová serverová stanice v Singapuru je nutná.

rozhodný úbohý prapor bez práce, bez zbraní, mimo rytmus, myšlenky bláznivých, tlustých, pikantních sukní

Tento příspěvek byl masově smazán a anonymizován pomocí Redact

H1Z1, BFV, PUBG…
A teď další skvělá hra zničena čínskými cheaty…

Jako malajští hráči z jihovýchodní Asie, moje herní historie je plná těch Čínských postav, které chodí po našem regionu, aby dělaly takové věci, a co je nejhorší, když hra, kterou hraji, přímo slučuje servery Číny a zbytek Asie, což skutečně kazí zážitek ze hry\

Zatraceně tyto podřadní hackeři.

Straší ve hrách od věků.

Kámo, nechci být ten chlap, ale Česko by měla regionálně zamknout jen na Asii. Už včera jsem měl hackery, jen 2 dny po vydání, a jsem připojen k evropským serverům, a hraji s více Asiaty než kýmkoliv jiným.

To byl problém i u DMZ (volný režim z Warzone / Modern Warfare II). Asijští hráči VPN na servery v Evropě a zneužívají funkci “Připojit se k týmu”, záměrně vytvářejí 6členné týmy mezi sebou. (normální týmy mají 3 členy a 3 se mohou připojit). Kromě toho někteří používali hacky. Activision nakonec snížil “Připojení k týmu” na 4 hráče na tým. Už je nevidím, ale zdá se, že se přesouvají do nové hry (the finals).

Měli bychom si začít říkat Tiananmen square 1989

Každý subreddit, kde jsem teď, má tento příspěvek, kdy začnou vývojáři dělat něco s tím?

Teď si vzpomínám, proč jsem přestal hrát svou oblíbenou hru PUBG na PC.

FAKTY

Nezajímá mě, co lidé říkají, Čína a Rusko v dnešním světě MUSÍ být regionálně zamčeny, aby byla zajištěna bezpečnost ostatních lidí.

Právě jsem hrál zápas s člověkem, který to dělal, měl 20 killů za 2 minuty a nikdo jiný se ani nepohnul, než explodovali. To bylo na severoamerickém serveru.

Proč je vždycky Čína, kdo hackuje.

Jo, právě jsem měl turnajový zápas, kde tým s hackery hubil celé týmy během sekundy z dálky, tak jsme rychle podali hlášení. Všichni měli anglická jména, takže je těžké říct, jestli to byli čínští hráči. Každopádně, hackeři mohou být jakéhokoliv národa.

Můj tým nezanechal zápas a jen chodil kolem a nahrával video z jejich cheatů, v tu dobu už ostatní týmy odcházely jeden po druhém.

Zdá se, že hackeři se unavili, tak přestali a přišli za námi, dělali různé dřepy jako univerzální komunikaci (protože žádný hlas a chat neexistují), a pak také odešli.

Zbytek zápasu jsme jen pobíhali po mapě, dokud nevypršel čas, alespoň jsme získali nějaké XP za snahu.

Z čehož plyne, že jsme narazili na takové zřejmé hackery pouze v jednom turnajovém zápase, z asi 20+ zápasů, co jsme dnes hráli (zbytek jsme vyhráli až do finálních kol), takže naštěstí není cheating tak rozšířený. Přesto je to frustrující.

Čína a Rusko by měly dostat IP blokaci od střílecích her.

Je to dost působivé, ale hloupé, jak rychle ti lidé vyvíjejí cheatovací programy pro každý nově vydaný herní titul.

OMFG, měli jste je taky. Zatraceně. Jsou to banda pohrom, kamaráde.

Nemohu uvěřit, že pokračují v tom, co dělali od bety. 60 her před hodnocením moc nepomohlo. Pořád tam jsou a blbnou.

a přidejte více serverů, prosím, mám to zasr…v brnění s tím červeným zpožděním, ale v každé hře. možná přidejte servery v Singapuru.