PROSÍM!!! Ušetřete servery Asie dřív, než bude pozdě, víte, která země musí být regionálně uzamčena
Čína by měla být jednoduše regionálně uzamčena ve všech hrách, mají víc než dost lidí na udržení vlastních ekosystémů, na kterých mohou všichni hackovat🤣
O tom jim říkali stovkykrát během otevřeného bety, a přesto to neudělali. Chci být optimistický, ale myslím, že to neudělají
Valorant je částečně vlastněn čínskou firmou a má regionálně uzamčenou Čínu. Prosím, regionálně je uzamkněte a nový server v Singapuru je nezbytností.
rozhodný beran vlagový nezaměstnaný odzbrojitý mimo rytmus bezzubý plný chuti sukně
Tento příspěvek byl masivně smazán a anonymizován s použitím Redact
H1Z1, BFV, Pubg…
A teď další skvělá hra zničena čínskými podvody…
Jako malajsijští hráči ze jihovýchodní Asie, moje herní historie je plná těchto Číňanů, kteří se pohybují v našem regionu jen proto, aby dělali takové věci, a co je horší, když hra, kterou hraji, přímo slučuje servery s Čínou a ostatními asijskými zeměmi, což opravdu znehodnocuje hru.
Do prdele s těmi nízkorozpočtovými hackery.
Od doby, kdy to začali dělat, je to na vždy, a to i když 60 her před žebříčkem nezlepšilo nic. Stále jsou tam, aby dělali bordel.
Čerpe, nechci být ten chlap, ale bohužel musejí regionálně zamknout asijské země na Asii. Už mám hackery od včerejška, právě 2 dny po vydání, a přesto hraji na evropských serverech a hraji více s Asijci než s kýmkoli jiným.
To byl také problém u DMZ (volný režim z Warzone / Modern Warfare II), asijští hráči by VPN používali na evropské servery a zneužívali funkci “Připojit do týmu”, cíleně tvořili týmy po 6 hráčích. (normální týmy mají 3 členy a ke skupině se může připojit dalších 3). Navíc někteří z nich používali hacky. Activision nakonec snížil funkci “Připojení” na maximálně 4 hráče v týmu. Už je nevidím, ale vypadá to, že se posunuli k nové hře (the finals).
Měli bychom si začít říkat Tiananmen square 1989
V poslední době na všech mých subredditech je tento příspěvek, kdy začnou vývojáři něco dělat?
Teď si vzpomínám, proč jsem přestal hrát svou oblíbenou hru PUBG na PC.
FAKTA
Je mi jedno, co lidé říkají, Čína a Rusko dnes potřebuji regionálně uzamknout pro bezpečnost ostatních lidí.
Právě jsem hrál hru s chlapíkem, který to dělal, měl 20 killů za 2 minuty a nikdo jiný se nemohl ani pohnout, než explodovali. Toto byl na serveru Severní Ameriky.
Proč je vždycky Čína, kdo podvádí.
Jo, právě jsem měl turnajový zápas, kde tým podvodníků vymazával celé týmy během zlomku sekundy přes celou mapu, tak jsme rychle podali reporty. Měli anglická jména, takže je těžké vědět, jestli hráli Číňané. Každopádně podvodníci mohou být jakéhokoliv národnosti.
Můj tým zápas nevzdal a jen tak chodil po mapě a natáčel záznamy o jejich podvádění, v té době už všechny ostatní týmy odcházely.
Zdá se, že podvodníci dostali nudu, tak přestali a přišli za námi, dělali dřepování jako univerzální komunikaci (protože žádný hlas ani chat), a pak také odešli.
Zbytek zápasu jsme běhali po mapě, dokud nevypršel čas, aspoň za odměnu za snahu xp.
To je k dnešnímu dni jediný zápas, kde jsme narazili na takové zjevné podvodníky, z asi 20+ turnajových zápasů, které jsme hráli dnes (zbytek jsme vyhráli až do finálních kol), takže naštěstí není podvádění tak rozšířené. Přesto to je frustrující.
Čína a Rusko by měla dostat IP ban na střílečky.
Je to dost impozantní, ale hloupé, jak rychle tito kluci vyvíjejí podvody na každou novou hru.
OMFG, vy jste je také měli. Do prdele. Jsou to banda běsů, kamaráde.
Nemohu uvěřit, že pokračují v tom, co dělají od bety. 60 her před žebříčkem moc nepomohlo. Stále tam jsou, aby dělali bordel.
A přidejte více serverů, prosím, mám ten zatracený zpoždění, ale v každé hře. Možná přidejte servery v Singapuru.