Prohlížeč s možností stahování videí

Dříve jsem stahoval videa z jakéhokoliv zdroje pomocí prohlížeče Opera mini, ale vypadá to, že už to nefunguje.

Nějaká doporučení?

Díky

1dm nebo ADM. Obě měly velké aktualizace tento týden. Vyzkoušejte obě a používejte tu, která vám víc vyhovuje. Obě vlastním a střídám je a miluji je obě.

Podívám se na to, díky!

Kiwi s jakýmkoli doplňkem, který to umí.

amaze browser. Je to stará aplikace, ale identifikuje jakékoli video přehrávané v tomto prohlížeči a umožňuje vám si ho stáhnout. Pokud chci stáhnout nějaké video z prohlížeče, jdu do této aplikace. Používám ji od roku 2017.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sibimobilelab.amazebrowser

Samsung Internet Browser. Klepněte a podržte pro stažení jakéhokoli videa. Nejlepší prohlížeč pro Android, myslím i trochu lepší.

Phoenix Browser - Ad Blocker, Video Downloader ze skoro všech stránek (kromě YT), vestavěný Saver příběhů WhatsApp, správce souborů.

Stargon Browser - Video Downloader, Image Downloader (dedikované tlačítko pro to v rychlém menu), Ad Blocker, Pop-up Blocker, vestavěné VPN z více než 15 serverů (včetně 1.1.1.1), změna webových fontů, Gesty, co dalšího budete potřebovat.

Také doporučuji ADM.

Aloha… nejlepší ze všech.

Použijte jen DistillVideo, není potřeba nic instalovat. Funguje v jakémkoli prohlížeči. Používám ho.

Vyzkouším obojí, díky!

Díky, také to vyzkouším!!

ADM mi nedovoluje stahovat z webové stránky. Nebo instrukce nejsou jasné.

Testoval jsem 1dm+, byl jsem na prohlížeči aloha, přepnu na 1dm+ je skvělý.

Jaký adblock používáte s tím? Unicorn?

Tato funkce nefunguje na všech videích. Myslím, že Google požadoval jejich změnu.

Na jakékoli video?! Buďte konkrétní. Jsem si jistý, že to neumí stahovat videa z YouTube.

Díky, kamaráde, vypadá to jako dobrá volba.

Díky, lidé, vyzkoušel jsem to, ale nefunguje to s privátními videi na Instagramu.

Levné za to, co dělají.