Ahoj, jak říká nadpis, jeden z mých doporučovatelů mi bez mého vědomí přeposlal e-maily s doporučeníčky na tři univerzity na můj oficiální e-mail s instrukcemi, abych je nahrál sám. Zavolal jsem mu a hádej co, zemřel mu otec, takže od něj nemohu rok a den. Můj problém je, zda univerzita pozná, že mi byl e-mail přeposlán, je to v pořádku, pokud je nahraju sám? (samozřejmě s jiným počítačem na jiné síti). Situace je o to horší, že pracovní deadline je zítra, takže nemohu získat jiného doporučujícího. Jakákoli rada je vítána, děkuji.
Přepošlete jim e-mail a vysvětlete situaci. A možná budou schopni přidat dopis do vašeho spisu.
Žádné důkazy, ale pokusím se to logicky analyzovat. Univerzity dostávají obrovské objemy žádostí a dopisů. Nemohou si dovolit kontrolovat IP adresy u stovek (ne-li tisíců) dopisů. Řekněme, že ano, zjistili by, že jsi je nahrál. Nedostal jsi odkaz, pokud ti ho neudělil tvůj doporučovatel (tedy institucionální mail je klíčový) a dopisy obvykle přicházejí s hlavičkami dopisů a podpisy. I když, pokud mají výhrady, mohou kontaktovat doporučovatele a objasnit! Takže si myslím, že jsi v pohodě.
Můj kamarád udělal to samé, protože jeho profesoři neměli čas odevzdat doporučení kvůli velké pracovní zátěži na univerzitě.
Dostal se na MS v informatice na UCLA.
Stejná věc se mi stala před dvěma dny. Zeptal jsem se svého profesora, jestli je to v pořádku, a on řekl, že to dělá už dlouhou dobu a nikdy nebyl žádný problém.
Je v pořádku, že jste dopisy viděli, pokud si je profesor vybral, že vám je pošle. Problém je, že to nechat odemknout na portálu.
Prosím, nedělejte to. Nejpopulárnější systém žádostí, který většina škol používá, má modul detekce podvodů, který sleduje ID zařízení. VPN to neovlivní. Vidíme, kdy byl dopis nahrán ze stejného zařízení, které jste použili k odeslání žádosti.
Jednoduše nepoužívejte stejný počítač nebo Wi-Fi, které jste použili při odeslání žádosti.
Je to v pořádku; spousta lidí dělá totéž