Zdá se trochu naštvané, že lidem dává malou naději tím, že naznačuje, že stále mohou “pokusit se hrát Fortnite”, když ve skutečnosti jsou beznadějné situaci.
Edit: Měl jsem na mysli … při pokusu hrát Fortnite," když máte hardware zakázán?
Zdá se trochu naštvané, že lidem dává malou naději tím, že naznačuje, že stále mohou “pokusit se hrát Fortnite”, když ve skutečnosti jsou beznadějné situaci.
Edit: Měl jsem na mysli … při pokusu hrát Fortnite," když máte hardware zakázán?
Pravděpodobně se snaží naznačit, že nevědí, jak jejich anticheat na to zareaguje.
protože i když jsou VPN a proxy servery určité legitimní použití, lidé, kteří je používají k připojení k online hře, je obvykle používají, aby zakryli svůj HWID, MAC adresu a IP, zatímco používají nějaké cheatování nebo jiné podvody.
důvod, proč dávají tuto radu, když je “příliš pozdě,” je jejich způsob, jak říct “víme, co děláš, let’s jdi pryč”.
Pokud tím myslíš být shovívavý, pak jsi zcela mylný. Pokud hledáš “hwid ban” na tomto subredditu, je zde desítky příspěvků o lidech, kteří jsou zakázáni bez zjevného důvodu a Epic se ani nezabývá tímto.
Ale tato zpráva přijde pokaždé, když je někdo HWID banován, bez ohledu na důvod.
Ne, myslel jsem “mean”.
Ano, HWID ban není udělen náhodou,
takže jen říkají “jděte pryč” příjemněji pro lidi, které se rozhodli, že by neměli být na Epic serverech, je to trochu zdvořilé, protože to počítá s chybnými zákazy.
Ale pokud dostaneš tuto zprávu, je to již příliš pozdě.
Lidé jsou HWID banováni bezdůvodně pořád.
Jsem si jistý, že ano, proto je tato zpráva mírně vágní,
věříš opravdu, že Epic dá HWID ban “bez důvodu” nebo “pořád”?
Věřím, že jsou chyby, to je jisté, ale tipoval bych, že 99,9 % z nich jsou zapojeni do nějaké nekalé činnosti nebo jiné, slyšel jsem několik lidí tvrdit, že nic neudělali, aby dostali ban, ale mají pouze jejich zaujatou verzi událostí, nikoliv ty skutečné.
Mimochodem, nestojí mi za to se hádat o zákazy, jen jsem chtěl poukázat na to, že spravedlivě nebo nespravedlivě je to způsob, jak Epic řekne “jdi pryč, šmejde”.