Problémy s watchafl / Kayo

Už několik let sleduji fotbal z Nového Zélandu na watchafl. Nedávno jsem se pokusil obnovit své předplatné na nadcházející sezónu. Když používám aplikaci, zobrazí se mi chyba na každé záložce, na kterou kliknu, a když navštívím web, objeví se bílá stránka s nápisem ‘access denied’. Vyzkoušel jsem VPN a stále mám stejné problémy. Zkoušel jsem i Kayo a dostal se na stejnou stránku ‘access denied’. Začínám se obávat, že tento rok si fotbal nezaplatím sledovat. Měli jste s tímto problém někdy? Máte nějaké návrhy?

Měl jsem problémy s načtením mého nového předplatného také. Nakonec jsem kontaktoval tým podpory WatchAFL. Něco na jejich straně resetovali a poslali mi nový ověřovací odkaz, teď je všechno v pořádku!

Hodně štěstí!

Myslel jsem, že mám podobný problém s WatchAFL, dokud jsem nezjistil, že mám zapnuté VPN a aplikace si myslela, že jsem v Austrálii. Jste si jistí, že máte VPN vypnuté?

Pokud právní prostředky nefungují, možná budete muset pořídit krabici pro velmi důležitého člověka

Pokud jste to ještě nezkusili, zkuste vymazat cache a/nebo data v aplikaci. To samé platí i pro stránky, které můžete vymazat jednotlivě.