To mě již rok mate. Nainstaloval jsem Wireguard na svůj server a funguje krásně. Nicméně při prvním nastavení jsem měl v plánu obejít školní filtry a jiné věci. K mému překvapení, zloději používají DPI (inspekci hloubkové paketové analýzy) a blokují všechny pokusy o použití VPN. Potvrdil jsem to výzkumem a také pomocí Psiphon 3 (kombinace VPN/proxy), a fungovalo to. Ale Psiphon 3 je velmi pomalý, takže jsem chtěl mít vlastní řešení.
Můj plán byl použít Wireguard (který jsem nastavil s pivpn) pro šifrování, ale mít proxy jako prostředníka pro komunikaci mezi klienty Wireguard, aby použití VPN nemohlo být detekováno DPI a mohl jsem obejít filtry.
Z nějakého důvodu nic souvisejícího s proxy nikdy nefungovalo. To znamená, že jsem se nikdy nemohl připojit. Zkoušel jsem:
Wireguard s Stunnel
Shadowsocks
Wireguard s Tor nebo jak se to jmenuje.
Už jsem odešel ze školy nějakou dobu zpět… ale stále chci tohle vyřešit.
Zakázal jsem firewally, otevřel všechny porty, hostoval na VPS místo osobních počítačů a přesto to nikdy nefungovalo.
Chci pouze pomoci s hostováním VPN (Wireguard nebo OpenVPN), která může být obfuskovaná, aby obešla DPI.
Preferuji Wireguard. Veškerá pomoc je vítána. Omlouvám se, pokud nemám dostatek informací, aby bylo možné zjistit, co se pokazilo, ale nepotřebuji přijít na to, co se pokazilo. Chci to jen nyní zvládnout.