Problémy s Proton VPN nebo Nvidia Shield

Zdravím všechny,

Momentálně používám Nvidia Shield Pro s placenou službou Proton VPN. Za posledních 7 dní se Proton VPN zdá náhodně odpojovat. Když zkontroluji stav VPN, zůstává zaseknuté na připojování. Musím VPN zavřít a znovu otevřít, a pak se zase připojí, dokud nedojde k dalšímu odpojení. První problém jsem zaznamenal při používání streamovacích služeb. Dlouhé načítací časy a náhodné snižování kvality obrazu. To se děje u YouTube, Netflixu, Prime atd. Tech ISP zde byl před 4 dny a prověřil rychlosti a byly přesně takové, jaké jsem platil. Pro testování jsem si předplatil Express VPN na jeden měsíc. Když jsem připojen k Express VPN, vše fungovalo bez problémů. Žádné odpojení ani dlouhé načítací časy pro streamování. Obrazová kvalita je s Express VPN dokonalá. Zažíváte někdo další problémy s Proton VPN a výše uvedenými problémy?

Děkuji předem!

Stejné zvláštní problémy s tím i přes poslední vylepšení, ale na Nvidia Shield Pro to není stejné jako u normální aplikace Proton VPN pro Android na telefonech.

Nakonec jsem vybral servery vzdálenější, což mi pomohlo, ale nedůvěřuji, že je služba stále připojena, takže se často musím podívat, jestli je vše v pořádku.

Odejmul jsem ExpressVPN a bylo to téměř bez problémů s Nvidia Shield Pro a umožnilo i rozdělené tunelování. Chtěl jsem celý e-mail/vpn/drive zážitek, tak jsem zvolil Proton a doufám, že budou nadále vylepšovat!

To jsem já, přesně to dělám, nikdy to nebude správně důvěryhodné, dokud nebude přidána funkce kill switch pro Android TV aplikace. Před pár týdny se mi VPN odpojila a nechala mě vystaveného přes hodinu, bohužel kvůli tomu jsem změnil poskytovatele, dokud nepřidají potřebné funkce.