Jsem peruánský hráč na PC a chtěl jsem si koupit Gamepass (samozřejmě není dostupný v mojí zemi). Prázdniny se blíží a chtěl jsem si trochu zahrát ve svém volném čase. Chtěl jsem opravdu dokončit všechny hry ze série Yakuza poté, co dokončím Kiwami 2, hlavně.
Mám jen svůj PC, žádného Xboxe, a viděl jsem průvodce, který skutečně umožnil lidem v Peru obejít “omezení” stanovená Microsoftem pro země, kde není Gamepass.
Problém je ten, že už mám koupených 12 měsíců Xbox Live Gold a mám ho na svém účtu, přesto nemohu koupit Gamepass a přesunout měsíce, protože po mě požadují propojení s US kartou. Myslel jsem, že to obejdu, a dokonce jsem koupil 10 USD na Xbox kredit, ale marně, průvodce, který jsem sledoval, byl zastaralý.
Sedím na členství Xbox Live na 12 měsíců a kredit ve výši 10 USD, vše v mém účtu, a mám pocit, že nemohu nic udělat.
Moje otázka je, existuje nějaký způsob, jak to opravdu obejít? Chtěl bych opravdu Gamepass, i když Microsoft ho ve mé zemi nedostupňuje, a už jsem za to utratil hodně peněz.