Stále používám své americké číslo, protože mám GoogleFi. Nejsem však schopen vytvářet skupinové chaty ani pozvat přátele, protože nemám Talk Safety Pass. Abych ho získal, je potřeba mít domácí korejské telefonní číslo. Nevíte o nějakém způsobu, jak se s tímto vypořádat?
Aktualizace: Zjistil jsem od některých zdrojů, že problém nezpůsobuje právě to číslo, ale můj operátor. Zdá se, že Korea a Google nejsou kompatibilní. Můj dotaz stále platí. Existuje nějaký způsob, jak obejít tento problém i s mým Google operátorem?
Momentálně jste v Busanu? Možná by pomohlo pořídit si SIM kartu, ale to je jen věštění z křišťálové koule. Pokud jste v Koreji, nejlepší strategie je možná navštívit místo, kde prodávají telefony, a zeptat se jich.
Na mém to funguje. Zkuste to nastavit s VPN mimo Koreu.
Jakou máte společnost jako svého operátora? Jsem u GoogleFi a zjistil jsem, že Korea nemá dobré vztahy s Google.
Hodně štěstí! Doufám, že sdílíte své zkušenosti prospěšné ostatním v podobné situaci.
Jsem v USA a používám amerického operátora. Když navštívím Koreu, koupím si SIM kartu a KakaoTalk funguje bez problémů. Ve vaší situaci bych zkusil použití VPN z USA a nastavit to s vaším americkým telefonním číslem.