Zkráceně řečeno. Jsem prémiový uživatel TiviMate a zajímalo mě, jaký obsah je dostupný přes IPTV a je geo-blokovaný. Vyzkoušel jsem poprvé VPN, ale zdá se, že několik zemí v EU nelze sledovat ani s ní. Vzpomínám si, že jsem to někde na Redditu zmiňoval. Jinými slovy, poskytovatelé služeb to blokují v EU. Může mi někdo potvrdit nebo navrhnout jinou odpověď, proč to nejde sledovat?
Geo-blokovaný obsah v Japonsku, Kanadě, USA a podobně funguje normálně. Jde jen o země jako Velká Británie, Španělsko, Itálie a tak dál, které to zdá se neumožňují. Používám GitHub - iptv-org/iptv: Collection of publicly available IPTV channels from all over the world
github.com/iptv-org/iptv je jen archiv smíšených oficiálních a neoficiálních odkazů na kanály. Geo-blokované jsou oficiální odkazy, takže je blokují mimo danou zemi a většina používá technologie, která rozpozná použití VPN.
Jo, prostě si kupte správnou službu IPTV
Kupte si správnou IPTV službu a nebudete mít tyto problémy.
Moje IPTV přehrává obsah ve všech zemích, které legitimní služby budou blokovat geo-restrikce. Ale určitě ne vaše IPTV.
Nikdy jsem neslyšel od poskytovatele, že blokují obsah kvůli ilegálním službám. To je důvod, proč to mnoho lidí používá. Pokud váš poskytovatel blokuje určité země, možná by bylo nejlepšího přejít na lepšího poskytovatele.
Ahoj u/Takodan 
I když oceníme, že jste registrovaný uživatel Tivimate, bohužel musíte o tom diskutovat v jiném sub-redditu, kde jsou takové diskuse povolené a podporované.
Jak jste jistě již četl, Tivimate není zodpovědné za geo-blokování, které zažíváte.
Tento problém je třeba řešit buď s vaším IPTV poskytovatelem (IPSP), nebo s vaším internetovým operátorem (ISP), což jsou většinou dva různí poskytovatelé.
Jinak…
Podívejte se na tyto sub-reddit o poskytovatelích a diskuzích o takových záležitostech…
r/iptv_providers
r/IPTVsubs
r/cordcutters
r/m3u8
Doufám, že to pomůže 
To neexistuje… Některé země skutečně blokují služby.
Nicméně zkuste jinou službu nebo nastavte VPN na země, které IPTV moc neřeší.