Tak jsem byl včera venku, po škole, a chtěl jsem si zahrát Roblox nebo něco jiného. Když jsem se připojil k Discordu do herního serveru a do party kanálu, všechny odkazy mě přesměrovaly na stránku s hláškou “Secure Connection Failed” a chybovým kódem “PR_END_OF_FILE_ERROR”. Zkoušel jsem spustit i aplikaci, ale po pěti vteřinách se automaticky zavřela. Zkoušel jsem hrát v různých prohlížečích (Chrome, Edge, Opera a Opera GX) a žádný z nich nenahrál tu známou stránku úspěšně.
Oba Opery i Edge mi řekly, že je to “KidsSafe” (Homesafe), co blokuje můj přístup na stránky, protože to spadá do kategorií “Hraní” a “To není povoleno”.
Když jsem přesvědčil tátu, aby se přihlásil do účtu TalkTalk a prohlédl sekce “Můj účet” a “Zabezpečení” právě dnes ráno, vypnul jsem obě ochrany - Scam protection a KidsSafe. Když se taťka pokusil otevřít Facebook (aby dělal nějaké věci), stále se načítala ta samá chybová hláška.
Takže, můžeš přijít na to, co se děje na počítači mých rodičů? Můj táta říká, že na počítači nemáme žádný antivirový program. Četl jsem fóra a články a udělal jsem, co doporučovali, ale nefunguje to.
Díky za přečtení až do konce
- Danny