Mám na svém Plex serveru nainstalovaný NordVPN. Mám zapnutý Meshnet a také na svém Androidu. S oběma aktivovanými mohu spustit NZB360 odkudkoli na světě, což vždy fungovalo.
Nedávno se mi na Radarru zobrazilo upozornění, že potřebuji nakonfigurovat autorizaci. Dobře. Nastavil jsem to na základní a vytvořil heslo. Pokusil jsem se připojit pomocí http://admin:[email protected]:7878:7878.
Píše, že nelze připojit. Když vypnu 5G a připojím se k místní Wi-Fi, mohu změnit IP adresu na lokální adresu Plexu (ne přes NordVPN Meshnet) a připojit se bez problémů.
Meshnet funguje správně, protože mi umožňuje připojit se k Sonarru a NZBGet bez problémů.
Protože tohle fungovalo celý minulý rok, předpokládám, že můj firewall je v pořádku. Přesně si nevzpomínám, co jsem dělal, ale pamatuji si, že jsem přidal pravidla firewallu pro Sonarr, Radarr, NZBGet a další věci, se kterými jsem tehdy experimentoval. Nic jsem nezměnil kromě upozornění Radarru, že musím zapnout autentizaci.
Zkoušel jsem spustit Radarr jako administrátor (Windows 10), to taky nefunguje.
Také jsem vypnul Radarr a upravil konfigurační soubor změnou režimu autentizace na External.
Znovu jsem vygeneroval API klíč na něco nového.
Existuje možnost jednoduše odinstalovat Radarr a nainstalovat starší verzi bez této nucené autentizace? Všechno fungovalo perfektně. Neporozumím, proč mi tohle bylo vynuceno, nebo co jiného mohu udělat, abych to opravil.