Problém s připojením v aplikaci PIA na Firesticku

Ahoj, používám aplikaci pia na svém Amazon Firesticku a nedávno se už nechtěla připojit k žádnému serveru. Restartoval jsem Firestick i router a přeinstaloval aplikaci. iOS aplikace na mém telefonu funguje správně a připojuje se k jakémukoli serveru, když jsem na domácí síti. Může mi někdo pomoci? Díky!

Vstup do nastavení v aplikaci Firestick, změň protokol na WireGuard, mě to pomohlo.

Po roce mi tento přístup pomohl při aktualizaci aplikace PIA. Díky Redditu!

Máte někdo problém, že se zasekne na načítací obrazovce? Několik týdnů mám ten problém a nedokážu přijít na řešení. Zkoušel jsem reset Firesticku, přeinstalovat aplikaci, nic nepomáhá.

Tovární reset. To je opruz.

Díky, funguje to správně.

Problém je v tom, že aplikace v obchodě Amazon je stará o několik let. Pokud to někdo stále potřebuje, nejlepší řešení je nainstalovat ji přes webové stránky PIA. Nainstaluji downloader, pak buď hledám na Googlu nebo použiju odkaz Download the Best VPN App for Android - Simple Setup | PIA VPN. Přejděte na konec stránky vedle tlačítka “získat na Google Play” a uvidíte “stáhnout apk (pokročilé)”. Klikněte na to a budete mít nejnovější verzi, bez problémů. Musíte si nejdříve povolit instalaci z neznámých zdrojů. Doufám, že pomůže.

Díky :slight_smile: Zdá se, že to opravilo problém.

Díky… taky jsem to opravil.

Díky, i mně to pomohlo. :partying_face:

Také mi to fungovalo, děkuji!

Moc děkuji! Mám problém už několik dní!

Toto mi také pomohlo! Díky!

Kde je aplikace Firestick? Nemohu ji najít.

Také mi to fungovalo. Moc díky. Jsi absolutní legenda.

Toto funguje, ale u PIA WireGuard není kill switch. Je to rychlejší spojení, ale riziko výpadku připojení VPN při sledování Firesticku je trochu riskantní. Doufám, že PIA opraví OpenVPN protokol pro aplikaci na Firesticku.

Absolutní hrdina, s tímhle jsem si lámala hlavu měsíce a už mě to štvalo. Je to taková jednoduchá oprava.. děkuji!!!

I mně to taky fungovalo. Díky.

Skvělé! Mockrát děkuji.

Toto mi taky fungovalo.