Problém s FastVPN - Musím se vždy odhlásit a znovu přihlásit, abych mohl službu používat

Ahoj všichni,

nevím, jestli se to děje i někomu jinému, ale z nějakého důvodu FastVPN funguje pouze, když se odhlásím a pak znovu přihlásím před každým použitím. Je to velmi otravné a také se mi stalo, že bez jakéhokoliv varování aplikace prostě skončila a logová soubor říká, že nefungovala několik hodin.

Ahoj, já to neskúšám ani jsem neslyšel takové zprávy. Obraťte se prosím na náš podpůrný tým, abychom mohli dále vyšetřovat.

Mám také časté problémy s připojením k FastVPN. Přemýšlím o změně služby a přišel jsem sem, abych zjistil, jestli je to jen u mě nebo jestli i ostatní našli řešení.

Děkuji! Jsem v úzkém kontaktu s podpůrným týmem a ti mi nedokázali dát ujišťující odpověď. Nevím, jestli to někdo jiný nezažívá, tak jsem položil otázku tady. Pokud zde sdílím podrobnosti z logového souboru, je to ve střetu s pravidly s Namecheap?

Stejně tak. To bude určitě můj poslední rok s nimi. Všechny problémy, které popisují ostatní, a ještě víc. Je to absurdní, myslet si, že byste v této době mohli získat službu, za kterou platíte. Lení zlodějství.

Poslal bych je e-mailem na podporu. To by dávalo zástupcům to, co potřebují.

Mám stejný problém a NECHCI vypínat počítač kvůli problémům s BIOSem, které mám… chce, abych se znovu přihlásil a já jsem se znovu přihlásil na namecheap.com a stále mi to nedovolí spustit FastVPN… frustrující.

Odhlášení z přihlašovacího panelu a následné přihlášení znovu fungovalo… konečně.