nevím, jestli se to děje i někomu jinému, ale z nějakého důvodu FastVPN funguje pouze, když se odhlásím a pak znovu přihlásím před každým použitím. Je to velmi otravné a také se mi stalo, že bez jakéhokoliv varování aplikace prostě skončila a logová soubor říká, že nefungovala několik hodin.
Mám také časté problémy s připojením k FastVPN. Přemýšlím o změně služby a přišel jsem sem, abych zjistil, jestli je to jen u mě nebo jestli i ostatní našli řešení.
Děkuji! Jsem v úzkém kontaktu s podpůrným týmem a ti mi nedokázali dát ujišťující odpověď. Nevím, jestli to někdo jiný nezažívá, tak jsem položil otázku tady. Pokud zde sdílím podrobnosti z logového souboru, je to ve střetu s pravidly s Namecheap?
Stejně tak. To bude určitě můj poslední rok s nimi. Všechny problémy, které popisují ostatní, a ještě víc. Je to absurdní, myslet si, že byste v této době mohli získat službu, za kterou platíte. Lení zlodějství.
Mám stejný problém a NECHCI vypínat počítač kvůli problémům s BIOSem, které mám… chce, abych se znovu přihlásil a já jsem se znovu přihlásil na namecheap.com a stále mi to nedovolí spustit FastVPN… frustrující.