[Pro Android] Pro ty, kteří mají problém s nákupem drahokamů. Tady je (dočasné) řešení

Nejsem si jistý, zda tento příspěvek porušuje pravidla zde, ale prostě ho zveřejním. Pokud moderátoři zjistí, že porušuje pravidla, neváhejte ho zavřít.

Tento příspěvek je věnován těm, kdo chtějí koupit drahokamy, ale nemohou kvůli chybě ‘G038-0000-00002215’.

Zdá se, že tato hra je jedním z případů, kdy opravdu potřebujete japonský účet Google k nákupu drahokamů. (Hrával jsem FFBE JP a neměl jsem problém s nákupem drahokamů pomocí běžného Google účtu). A na krátkou dobu nám DFFOO skutečně umožnilo koupit drahokamy pomocí našeho běžného Google účtu (ne japonského Google účtu, prosím).

Abyste mohli koupit drahokamy v DFFOO, musíte mít japonský účet Google. Ale nejdřív jak si vytvořit japonský Google účet:

• Stáhněte si jakýkoli VPN software (osobně jsem používal Tunnelbear a/nebo SurfEasy)
  • Připojte se k Japonsku přes VPN.
  • Přejděte do nastavení telefonu → účet → přidat účet
  • Vyberte Google, odtud si můžete vytvořit Google účet, poznamenejte si, že váš VPN musí být na Japonsku.
  • Po vytvoření japonského Google účtu, pokud jste již předtím nainstalovali DFFOO (přes Qooapp nebo jiným způsobem), zálohujte svůj účet a odinstalujte ho. (Pro zálohování dat si přečtěte FAQ na této Redditu)
  • Znovu nainstalujte aplikaci, ale skrze Google Play, a musí být na účet, který jste vytvořili (tedy japonský účet).
  • Spusťte aplikaci a užijte si nákup drahokamů ve slevě.

Věřím, že někteří vědí, jak tento problém obejít, ale chci se o to podělit s těmi, kdo chtějí koupit drahokamy (zejména teď, když je v akci). Všimněte si, že toto je zatím dočasné řešení.

Hodně doufám, že ta chyba byla vlastně chyba namísto nějakého preventivního opatření či něčeho podobného. ^No ^a ^pak ^jsme ^všichni ^porušili ^TOS ^už ^při ^hraní ^mimo ^Japonsko.

Použil jsem tento odkaz jako odkaz, pokud chceš vědět víc.

Neporušili jste žádná pravidla, jste v pohodě :).

To, co nesnáším na tomto vlákně, je to, že mohu dát jen jedno plus. Jsi naprostý génius! Díky za tuto pomoc! :slight_smile:

ale co když hra stále není vidět v Google Play? Ukáže se to, jak odinstaluji hru z telefonu?

Zkoušel jsem tu metodu. Ale když jsem přišel na obrazovku, kde mám zadat heslo. Odmítli mi kartu. Karta je registrována v SG.