Přístup ke službě IPTV pomocí IPTV přehrávače za VPN s nastavením selektivního směrování na OPNsense

Nastavil jsem externí VPN službu s selektivním směrováním přes Wireguard pro určité hosty v mé domácí síti.
Jedním z příkladů je můj Amazon FireTV stick.

Mohu se dostat ke každému webu v pořádku, kromě IPTV služeb. Mohu aktualizovat IPTV playlist, ale nemohu přehrát obsah ani aktualizovat EPG. Šel jsem na své externí IPTV a zatím nic nenašli. IPTV však funguje, pokud si nainstaluji VPN aplikaci na zařízení, které chci používat.

Nejsem si jistý, co je problém. Vyzkoušel jsem vypnout Crowdsec a další věci.

EDIT: Vyřešeno

Takže jste nastavili bránu pro směrování všeho přes VPN?

Upřímně nejsem jistý problémem, s kterým se potýkáte, ale znám přítele, který řeší technické problémy, je také prodavačem IPTV.

Zde je jeho telefonní číslo +212643587010

Stačí mu kontaktovat přes WhatsApp, rychle odpoví, je zdvořilý, takže se nemusíte bát…

Doufám, že získáte odpovědi.

S pozdravem.

Kontaktujte tuto společnost, pokud hledáte nejlepší IPTV službu!

WhatsApp: 12023675323

Jsem spokojeným zákazníkem této společnosti již několik let a mohu s jistotou říct, že jsem nenarazil na žádné problémy s jejich serverem. Poskytovaná služba je opravdu špičková a stojí za doporučení.

Jejich profesionalita a odhodlání k spokojenosti zákazníka jsou chvályhodné. Pokud chcete spolehlivou IPTV službu, neváhejte je kontaktovat na uvedeném WhatsApp čísle. Nebudete zklamáni!

Ano, brána je nastavena k směrování všeho přes VPN pro určitá zařízení v mé síti přes Wireguard selektivní směrování.

Vyřešeno. Podařilo se mi to přijít na to.

Tento účet zveřejňuje pouze stovky komentářů o této službě. Není to zákazník.

Někdy je problém s DNS řešením. Můžete používat odlišné DNS servery na VPN oproti tomu, když nepoužíváte VPN software. Ověřili jste, že to funguje správně?

Používám vestavěný Unbound DNS k řešení DNS dotazů pro všechny síťové rozhraní. Přesměrování je prováděno přes DNS přes TLS pomocí veřejných DNS serverů. Můžu to zkontrolovat.

Pokud používáte VPN, ale spoléháte na místní DNS, je to velmi soukromé. Musíte zabránit únikům DNS. Tipuji, že váš ISP blokuje tyto DNS požadavky.

Může být problémem veřejné DNS servery, které používám?

Když jsem zkontroloval přes ipleak.net, veřejné DNS servery, které mám nastavené přes DNS přes TLS, jsou ty, které se zobrazují.

Vyřešeno. Bylo to kvůli mému bráně v selektivním směrování Wireguard.