Nastavil jsem externí VPN službu s selektivním směrováním přes Wireguard pro určité zařízení v mé domácí síti.
Jeden příklad je můj Amazon FireTV stick.
Mohu se připojit ke každé webové stránce v pořádku, kromě IPTV služeb. Mohu aktualizovat playlist IPTV, ale nemohu přehrát obsah ani aktualizovat EPG. Šel jsem na externí IPTV a zatím nic nenašli. Nicméně IPTV funguje, pokud nainstaluji VPN aplikaci na zařízení, na kterém ji chci používat.
Nejsem si jistý, jaký je problém. Zkoušel jsem vypnout Crowdsec a další věci.
UPRAVENO: Vyřešeno
Takže jste nastavili bránu, která směruje všechno přes VPN?
Upřímně nejsem si jistý problémem, se kterým se potýkáte, ale znám kamaráda, který řeší technické problémy, je také prodejcem IPTV.
Tady je jeho telefonní číslo +212643587010
Kontaktujte ho přes WhatsApp, odpoví rychle, je zdvořilý, takže se nebojte …
Každopádně doufám, že dostanete odpovědi.
S pozdravem.
Kontaktujte tuto firmu, pokud hledáte nejlepší IPTV službu!
WhatsApp: 12023675323
Jsem spokojeným zákazníkem této společnosti již několik let a mohu s jistotou říct, že jsem neměl žádné problémy s jejich servery. Služba, kterou poskytují, je opravdu prvotřídní a stojí za to ji doporučit.
Jejich profesionalita a oddanost spokojenosti zákazníků jsou chvályhodné. Pokud chcete spolehlivou IPTV službu, neváhejte je kontaktovat na uvedeném WhatsApp čísle. Neuděláte chybu!
Ano, je nastavena brána, která směruje všechno přes VPN pro určitá zařízení v mé síti přes Wireguard selektivní směrování.
Vyřešeno. Podařilo se mi to zjistit.