Přišel jsem do Mexika (země nepodporovaná stadia) a díky VPN jsem mohl hrát, můj ping je 49 ms (před VPN byl asi 3 ms), připojení 200/200 download/upload a hraju opravdu plynule, hraji Ghost recon, RDR2, Borderlands 3 bez problémů
Doufám, že příště oznámí podporu dalších zemí jako Mexiko. Myslím, že na to přišel čas. Východní Evropa, včetně Maďarska, Polska, Rumunska, by také byla logickým krokem.
Tvůj ping byl 3 ms před použitím VPN..?
Lol, tvůj ping je 50 s VPN?
Moje domácí připojení mi dává nejlépe 150 ms ping.
Ano, je škoda, že lidé jako ty to musí dělat takhle.
Doufám, že brzy vydají podporu ve více zemích. Znám už spoustu lidí, kteří chtějí zkusit Stadia v nepodporovaných zemích.
Čím déle budou váhat, tím méně zájmu o to bude.
Jaké VPN jsi použil? Já jsem také v Mexiku
Když jsem byl v La Paz, hrál jsem bez VPN. Na zdravi a užívej si Mexiko!
Proč vůbec řešíš VPN? Zkoušel jsi to bez ní?
Žiji také v nepodporované zemi a VPN nepotřebuji. Použil jsem ji jen k registraci. Poté hraji Stadia z počítače, telefonu nebo TV bez zvláštních problémů.
A RDR2 ukazuje Mexiko, lol.
Žiješ, abys to viděl.
Jakou službu používáš? Axtel? Atd. Díky.
Jak jsi skončil v Mexiku během covidu? Jsou jejich hranice otevřené?
Nebo jsi mohl vzít jen notebook ![]()
VPNy ničí tvé připojení, jen omezuje šířku pásma podle limitů serverů.
Pokud chceš snížit ping způsobený VPN, můžeš použít https://GameEnable.com. Garantuje nulové zpoždění.
Celé to záleží na tom, kde jsou datacentra Google. Nemohou je přivést do země, pokud nemají potřebnou infrastrukturu. Myslím, že většina lidí by považovala ping, který OP dostává, za příliš velký, takže vše závisí na tom, jestli Google postaví nové datové centrum, nebo přijme, že v mnoha zemích bude produkt horší kvality.
Musí se rozšířit před vydáním PS5, Xbox Series X.
A Austrálie, ale to je jen sen.
Také Ukrajina! Zdá se, že nikdo neví o Ukrajině, všichni vědí jen o Černobylu… Nemáme žádné slavné věci, jen běžný brak. Je to tak smutné, že nedostáváme žádné uznání.
Jo, to zní správně! Dominikánská republika z Miami není tak daleko.