Připojení TeamViewer blokováno po uplynutí časového limitu, vaše licence omezuje maximální dobu relace

Jistě existuje stovky příspěvků na toto téma. Teď dostávám tuto chybu, ale nemám tušení, jak ji opravit. Používám TeamViewer k vzdálenému přístupu ke svým PC doma, když jsem v práci nebo mimo. Zdá se, že si myslí, že poskytuji podporu, ale já ne. Máte nějaký nápad, jak to opravit? To se stalo jednou před několika lety, ale otevřel jsem tiket a vyřešili to. Nyní nevidím žádnou možnost otevřít tiket nebo kontaktovat jejich podporu, pokud si nekoupím licenci. Nevíte někdo o nějaké jiné cestě, jak kontaktovat jejich podporu?

Na okraj, používám TeamViewer také s firemní licencí pro svou práci. Ne často, jen jednou nebo dvakrát denně, ale odhlásím se ze svého firemního účtu a přihlásím do svého osobního účtu, abych se připojil ke svým vlastním PC, a pak se vrátím zpět do firemního účtu, když jsem hotov. Myslíte si, že to je pravděpodobně příčina, protože vše pochází ze stejné IP adresy?

Díky!

Necro, ale přešel jsem na AnyDesk a je to mnohem pohodlnější. Nastavení zabere jen minutu.

Raději přejděte na AnyDesk. Seru na chamtivé firmy, které vytvářejí hroznou zkušenost pro bezplatné uživatele.

Další řešení je mít osobní VPN nastavenou doma a připojit se k TeamViewer pomocí místní IP adresy a nebudete mít žádný problém.

Měl jsem totéž, účet byl nesprávně označen jako komerční použití.

Začněte zde, použijte odkaz dole, kde je napsáno “Prosím, přihlaste se svým oprávněním TeamViewer pro spuštění procesu reaktivace” Reset Management - TeamViewer

Souhlasím. Zkouším to právě teď, ale ani to nefunguje. Před několika hodinami jsem si vytvořil účet, ale stále jsem nedostal žádné e-maily od AnyDesk, aby mi ověřily e-mail nebo resetovaly heslo. Nejsem si jistý, jestli je to jen problém na jejich straně nebo jsem já něco udělal špatně.

Používám VPN k připojení ke svému pracovního notebooku a pak k TeamVieweru, ale dostávám stejnou zprávu a spojení je ukončeno.

Jakou VPN používáte? Kolik platíte? Vím, že Surf Shark a Nord jsou nejpopulárnější, ale nechci platit ty ceny. Hledám bezplatnou alternativu.

Rád bych. Máte nějaký nápad, jak to udělat bez licence?

Díky za odkaz. Můj účet byl nesprávně označen. Doufám, že to funguje, protože rád vzdáleně přistupuji ke svému počítači, když jsem venku. To je vážně otravné.

Díky. Zdá se, že to začalo proces opravy, ale bohužel pro mě stále musím to samé udělat na jiném počítači, abych se mohl připojit, protože stále dostávám chybu při pokusu o připojení.

Je daleko otravnější, že zpráva naznačuje, že se můžete připojit na 5 minut, pokud počkáte na čas, který ukazuje, ale vůbec mě nenechá připojit, i když počkám pár minut po tom čase.

Stejná věc se mi nedávno stala.. to je už druhýkrát, co mě odřízli, tak jsem přešel na AnyDesk.

Vlastní VPN.. Zerotier nebo OpenVPN pro vzdálené připojení k zařízení.

Dejte vědět, jestli to funguje.

Dostal jste nějaké potvrzení, že je to opraveno? Já jsem dostal e-mail, trvá to alespoň několik dní, alespoň podle mých zkušeností.

Ne, opravdu, jen to vypadalo, že akceptovalo všechno, co jsem na té stránce zadal v té době. Nezdálo se, že by se toho něco změnilo. Dnes však mohu k jinému počítači připojit asi na 20 sekund, než mi to oznámí, že relace “vypršela” a nyní se zobrazují zprávy o podezření na komerční použití.

Když následuji odkaz Reset Management - TeamViewer, dostanu po přihlášení stránku, která říká:

Žádost o povolení
Podezření na komerční použití - Global žádá o následující oprávnění:

Správa účtu - “zobrazit data účtu, zobrazit e-mailové adresy”

Takže nevím, jak dále postupovat. Přecházím na Ultraviewer, TeamViewer byl příliš nepohodlný a hloupý. Jaký mají důvod podezřívat, že toto používám komerčně? Říkají, že je zdarma pro pomoc rodině a přátelům, to je vše, co jsem používal, a ani jsem ho moc nepoužíval za posledních několik let.