Připojení mlb.tv ke kabelovému účtu?

Nemohu nikde najít jasnou odpověď, tak jsem si myslel, že možná víte, co je zač. Bydlím v Portlandu a už nemám kabelovou televizi. Sestra se mnou sdílí svůj účet Xfinity, takže se mohu přihlásit k různým zábavním aplikacím. Nicméně Xfinity neumožňuje streamování Root Sports mimo domov. Přihlášení k MLB.tv by bylo zbytečné kvůli jejich naštvaným blackout omezením, ale při výzkumu stále narážím na frázi “připojit váš účet MLB.tv k vašemu kabelovému účtu”. Pokud bych si zakoupil účet MLB.tv, bylo by možné ho propojit s účtem sestry Xfinity, aby se překonala blackout omezení a sledovat zápasy přes Xbox One / telefon / laptop? Jsem odsouzen spoléhat se na /r/mlbstreams pro sezónu 2018? Do prdele s Mikem Troutem.

Nemůžete získat streamovací službu kvůli blackout omezením, takže jedinou možností je kabel, protože za to jebou. Ne, kabel neumožňuje streamování nebo sledování zápasu podle vašeho přání, protože to je to, nač je MLB.tv. Pamatujete si ta blackout omezení? Nebojte se, dovolí vám sledovat zápas, bude to jen dvě hodiny po skončení, ale dobrá zpráva je, že si ho můžete streamovat, kolik chcete. Takže zaplaťte stovky dolarů za obě možnosti a máte to. (Ačkoliv stále nemůžete sledovat živě. Do prdele s tím.)

Nebo zamiřte na /r/mlbstreams a sledujte každý zápas v HD na svém telefonu, počítači nebo televizi zdarma.

Ne. Propojení vašeho účtu nepomůže.

MLB.tv identifikuje vaši polohu na základě IP adresy vašeho počítače a Portland je technicky v blackout zóně pro Root Sports NW.

Pokud by někdo použil VPN, mohl by oklamat váš počítač, aby si myslel, že jste v Nevadě nebo BC, což jsou mimo blackout zónu.

Našel jsem tuto stránku http://m.mlb.com/network/activate#, která vypadá, že vám umožňuje přihlásit se přes vašeho poskytovatele TV, ale Xfinity není uvedená.

Přístup k MLB Network online je dostupný pouze prostřednictvím zúčastněných placených TV poskytovatelů uvedených výše. Pokud váš poskytovatel není uveden, MLB Network buď není nabízen vaším poskytovatelem, nebo online přístup k MLB Network není dostupný prostřednictvím vašeho poskytovatele. Kontaktujte svého poskytovatele a požádejte o MLB Network včetně online přístupu, nebo najděte poskytovatele ve svém okolí na www.findmlbnetwork.com. Přidáváme nové poskytovatele, takže to zkuste zkontrolovat brzy, jestli je váš přidaný.

Uprava: Vypadá to, že jde pouze o MLB Network, nikoliv MLB.tv.

Člověče, prostě použij MLB.tv a Unlocator. Vyřešeno a méně potíží než to, přes co přeskakuješ.

Co takhle Sling nebo PS Vue? Nejsem si jist, jestli by Root Sports NW byl jedním z vašich kanálů. Já sám nežiji v té oblasti, ale v Dubuque IA mám přes PS Vue Chicago Sportsnet a Fox Sports North. Bohužel to bude dražší než jen MLB.tv.

Mají také skvělou podporu.

Root Sports NW momentálně není na žádných streamovacích službách, jako jsou Sling, PS Vue, DirecTV Now, Youtube TV.

Jediné možnosti jsou kabel nebo přesun z blackout zóny.