Před koupí Xbox si přečtěte!

Kde bydlíš? Já používám Xbox už 14 let z Tuniska bez problémů.

Můžeš jednoduše změnit své umístění.

A co VPN? Obchází to? Už o tom moc nevím, ale jak to je s připojením Xbox k VPN serveru do jakékoliv země chceš. Rychlost Internetu to samozřejmě ovlivní, ale ano.

Můžeš na jiném zařízení přes VPN stahovat hry?

Východní Evropa, měli jsme možnost se připojit k Turecku nebo Argentině, teď už je nelze koupit v obchodu.
Pouze přístup k Game Pass zatím. Rusko je také zablokované.

Ano, většinou je to tak, ale ostatní, kteří mají cenu jako v USA, to funguje, například jsme používali Turecko a Argentině, nyní používáme Kolumbii nebo Mexiko, protože jsou o pár dolarů levnější než USA, a to funguje dobře. (nemáme zde Xbox obchod)

Mnohé regiony jsou finančně mnohem horší než “levné regiony”, moje země má nižší průměrný plat než Turecko, ale nyní musíme platit globální ceny, což z této záliby udělalo luxus pro mnoho. Vracíme se k hrám přes GamePass, protože je to teď moc drahé.

Pokud vůbec, chtěli by vám zabránit ve hře s hrou dříve.

Jakým způsobem se s tím dá obejít?

“Ano, vytvoření nového účtu”, nemohl jsem to obejít změnou geo lokace a použitím NordVPN, nevím, jakým způsobem kontrolují polohu.

Nepřísahám. Včera jsem byl schopen přidat měnu pomocí kódu, ale jakmile jsem chtěl zaplatit, nemohl jsem dokončit nákup.

Můžeš platit v US obchodě pomocí karty od Filipín?

Už mám PS5, platím o €5 víc než na Xboxu, ale mám slušný servis, kvalitu produktu a úplně jiný herní zážitek s DualSense ovladačem. Lepší optimalizace her.

Bohužel Xbox pro mě nestojí za peníze, které utratím. Byl to levnější herní alternativa pro chudé, ale teď překročili hranici přímým blokováním hráčů, aby si neustále mohli hrát.

Děkuji Phill Spencerovi.

Kromě toho, že nemají, si skutečně myslíte, že to této společnosti ublíží, haha, stále mohou kupovat Sony a Nintendo za pár drobků.

Nepodařilo se to většině lidí. Microsoft „zablokoval“ nákup pro takové účty obecně, takže ani změna regionu nepomůže.

V teorii můžete vytvořit nový účet v USA, koupit hry draze a za plnou cenu. Takové metody nezablokují, protože z toho stále mají hodně peněz, na rozdíl od Turecka nebo Argentiny (i když nové produkty stojí téměř stejně). Pokud není oficiální obchod = platit plnou cenu. Microsoft byl tímto velmi rozloben.

Ne. Zkoušel jsem několik VPN. Měli byste i nadále být schopni uplatnit kódy, jak jsem to udělal včera.

Jsi v pohodě, dokud nejsi.

To je šílené, blokovat trh kvůli tomu, že je levnější než jiné země! To je tak špatné, zvlášť pro chudé země, které si nemohou dovolit moc.

Nemůžu se dočkat 30. září, až se rozhodnu hodit Xbox do koše a koupit něco jiného.

Proč, když jsme z Uruguae, kupujete v Turecku, když Argentina má skvělé ceny? Nejenom, že nás to odpovídá podle geografické oblasti, ale vzhledem k devalvaci vlastního argentinského pesa jsou ceny naprosto směšně levné, nechápu smysl nakupovat jinde, když máme tuto VEĽKOU výhodu, nestojí to za riziko změny regionu, protože je to druhá nejlepší Store na světě podle cen, a mnoho lidí by rádo žilo tam, kde my, a mohli by si to dovolit, ale nakonec skončí na Eneba, protože nemají jinou možnost.

Poslední týdny Microsoft vyvíjí aktivitu, takže teď je blokována online i na konzoli Turecko, Argentina a někdo další.