Pokud vaše země není podporována Xboxem, raději si ho nekupujte, pravidla se změnila, skončili byste s něčím špatným.
Informujte se před koupí.
Doufám, že vám to ušetří pár stovek.
Rip xbox
Pokud vaše země není podporována Xboxem, raději si ho nekupujte, pravidla se změnila, skončili byste s něčím špatným.
Informujte se před koupí.
Doufám, že vám to ušetří pár stovek.
Rip xbox
Myslím, že se to týká jen Argentiny, Turecka a Brazílie.
Včera jsem si koupil americký kód a fungoval. (Xbox není dostupný v mé zemi).
Kdyby lidé nevyužívali regiony, kde jsou hry trochu levnější, možná by Xbox nebyl tak přísný
Pro mě bylo nejjednodušší se přestěhovat do Turecka
Já žiji v Mosambiku a používám US region ![]()
![]()
Existuje stále řešení.
Stále funguje pro Chile a US region, pokud jsem přepnul na tyto regiony v konzoli Xbox Series. Jsem z Filipín a máme pouze PC Xbox obchod, ale ne oficiální obchod na konzoli.
Velká prohra pro Microsoft
Jo, moje země má velmi nízký průměrný plat, není to spravedlivé. V USA je výdělek 15 dolarů za hodinu, ale v mé zemi vyděláváme 150-300 dolarů měsíčně (což je průměr)
Nerozumím, jak může firma takto odhánět spoustu zákazníků, tady v Egyptě už tisíce nových komunit Xboxu přechází zpět na PS. Jaká ztráta, jsem tak smutný, že moje konzole je teď k ničemu
Včera jsem koupil něco z jiné oblasti a fungovalo to dobře.
Xbox opravdu tahá L.
Podle mých informací se dá přepnout na US.
Bohužel mám Xbox již dlouho a s označením Argentiny jsem neměl problém s aktivací herních klíčů. Teď jsem trochu zmatený, dostanu ban za předchozí nákupy nebo jen za příští nákupy?
Vytvořte si účet Microsoft na PC s jiným regionem. Přihlaste se k nim na Xboxu. Užijte si svůj Xbox.
Jsem z Chorvatska, nastavoval jsem svůj region v Německu a neměl jsem žádné problémy, možná mají problémy ti, kteří využívají exploity v levnějších regionech?
Jsme teď ve tmě, někteří říkají, že pouze Argentina, Brazílie a Turecko jsou blokovány pro uživatele zvenčí, zatímco jiní říkají, že nemohou nakupovat v žádném obchodu. Někteří tvrdí, že Xbox konzole budou regionálně zamčené od 30. září, zatímco jiní tvrdí, že se nic nezmění.
Věřím, že Microsoft zkoumá, jestli mohou zablokovat uživatele od nákupu mimo své regiony bez velké controversy.
Zkoušeli jste nakupovat z US nebo jiného regionu za plnou cenu?
zdá se, že je to nová věc, která se děje po celém světě a nikdo o tom nemluví, brzy bude Xbox stejně regionálně uzamčené jako PlayStation, je to trapné
Jsem z Uruguaye, nemáme oficiální obchod, tak jsem nakupoval z Turecka, ale od včerejška už nemohu nakupovat. Zkoušel jsem nakupovat z amerického obchodu (slevová akce za 1 dolar) a fungovalo to. Myslím tedy, že od nynějška budeme muset kupovat hry za dražší ceny ![]()