Právě jsem si stáhl Proton VPN na W10

Podle názvu se snažím připojit k japonskému serveru na bezplatném plánu. Jak k němu získat přístup?

Bezplatná úroveň vám umožňuje pouze připojení náhodně ke kterémukoli dostupnému serveru v dané chvíli. Zkuste několikrát kliknout na tlačítko “Změnit server” v levém horním rohu a s trochou štěstí se připojíte k jednomu. (Trvalo mi to dvakrát, než jsem se dostal do Japonska)

Na bezplatném plánu si vybírá nejrychlejší server za vás.

S bezplatným plánem nemůžete vybírat servery.

Stiskněte tlačítko připojení a připojí vás k bezplatnému serveru.

Bezplatná verze neumožňuje výběr regionu serveru; automaticky se připojí k nejrychlejšímu serveru. Pokud chcete připojit Japonsko i přesto, že jste daleko od Japonska, musíte si předplatit Proton Plus.

Vyberte zemi Japonsko. Vyberte jeden z dostupných bezplatných serverů. (Můžete napsat japonsko do vyhledávacího pole v aplikaci)

V bezplatném plánu nemůžete vybírat server.

Pouze Japonsko, Nizozemsko a USA jsou dostupné pro bezplatné uživatele (alespoň pro mě …)
Zkuste odpojit a znovu připojit nebo změnit server několikrát.

Možná není dostupné na bezplatném plánu.

Klikáte na tlačítka v uživatelském rozhraní

Opravdu, jak máme pomoci, když nevíme, co jste zkoušeli nebo jaké máte problémy? Rádi pomůžeme, ale potřebujeme víc informací.

Přál bych si, aby se připojovalo náhodně.

To mohu udělat na Linux klientovi :V

Nemyslím si, že to v bezplatné verzi funguje ve Windows aplikaci.

Ano, pokud máte bezplatný účet, budete automaticky připojeni k optimálnímu serveru.