Také pro případ, že jste z EU, pokud chcete přístup k francouzskému Netflixu přes VPN, musíte mít účet mimo EU.
Nemám žádný problém s přístupem k Netflixu. Přihlásil jsem se s americkým profilem a mám přístup k francouzskému Netflixu.
Existuje rozdíl v účtech na francouzském Netflixu? Myslel jsem, že to je tím, že se přihlašuji s francouzskou IP. Je to tak, že účet vytvořený přes francouzskou IP, by měl být jiný?
FYI, právě jsem zkontroloval a mohu se zaregistrovat na Madelen.ina.fr (€4 měsíčně, myslím) a streamovat to z USA bez VPN. Také přijímají moji kreditní kartu z USA. Díky za doporučení. ![]()
Můžete také stáhnout aplikaci jako Molotov a sledovat všechny bezplatné francouzské kanály na jednom místě.
Jsem tak ráda, že jsem se před spaním podívala na Reddit. Chtěla jsem si koupit VPN kvůli bezpečnosti, ale teď to udělám hned, jak vstaneme. Francouzský Netflix mě opravdu vzrušoval, ale tohle? To je tak skvělé. Nemůžu se dočkat, až budu mít volnou noc a budu moci sledovat francouzské seriály a vysílat jejich stanice. Můj přítel bude tak naštvaný, protože budu přecházet od praxe mluvení francouzsky a poslechu francouzských podcastů ke sledování francouzské televize. Internet je moje nejoblíbenější věc vůbec.
Jak se dostanu k VPN, abych sledoval francouzský Netflix? Omlouvám se, jsem trochu naivní co do technologií lol. Mohl bych se kdykoli přepínat, když něco hledám, bez VPN?
Život zachránce!! Děkuji!
Arte je opravdu špičkové. Řekl bych, že byste neměli začínat s Arte, protože řeší těžká témata, což znamená mnoho složitější slovní zásoby, ale jakmile se budete cítit pohodlně s sledováním francouzské TV a většinou ji rozumět, jděte rovnou na ARTE. To je opravdu franco-německý poklad.
Díky! Je to zdarma s francouzskou IP?
Nejhorší je Netflix. Nejhorší kino vůbec, seriály taky nejsou o moc lepší, jediná dobrá věc jsou seznamy věcí na Netflixu, které nejsou produktem Netflixu.
FYI, velký počet obsahu ARTE je také dostupný bez VPN na YouTube a jsou vynikající!
- ARTE
- ARTE Découverte
- ARTE Cinema
- ARTE Creative
- ARTE Concert
- ARTE Séries
- ARTE Junior (pro děti)
- TUTOTAL - ARTE
- FUTUREMAG - ARTE
- TRACKS - ARTE
- Tout est vrai (nebo téměř) - ARTE
- 28 minut - ARTE