Jak už název říká.
E-mail žádá, abych se přihlásil ke svému účtu, aby se zachovala aktivita. Moje chápání je, že to je nutné, pokud mám bezplatné předplatné. Nicméně už mám plán VPN Plus. Co se to tu děje?
Jak už název říká.
E-mail žádá, abych se přihlásil ke svému účtu, aby se zachovala aktivita. Moje chápání je, že to je nutné, pokud mám bezplatné předplatné. Nicméně už mám plán VPN Plus. Co se to tu děje?
Můžete nám sdělit své uživatelské jméno v soukromé zprávě a poslat nám screenshot e-mailu, abychom mohli dále zjistit, o co jde?
Dostávám stejný e-mail už dny u/protonsupportteam, proč? Jsem aktivní a mám placené konto.
Jsem na bezplatném plánu a stále dostávám tyto e-maily. Používám Proton téměř každý den, takže tomu nerozumím.
Toto jsem dostal taky, ale jsem zdarma člen. Myslel jsem, že je to podvodný e-mail?
Nejspíš starý účet, který byl opuštěn/nepamatován.
Počkejte s aktualizací po vašem vyšetřování. Šlo o odkaz k přihlášení nebo to byl jen e-mail zaslaný Protonem, bez odkazu? Také mám VPN Plus, rád bych věděl, co je teda za tím.
Zadejte svůj e-mail sem, abyste zjistili, zda nepoužíváte další účty propojené s tímto e-mailem, na které jste zapomněli: Find your Proton Account username
Kontaktujte prosím tým podpory.
Pokud má e-mail oficiální odznak, není to podvod. Více o naší politice neaktivních účtů se dozvíte zde: Inactive accounts | Proton
Taky jsem dostal ten samý e-mail, pravděpodobně to bylo i pro mě.
Aktualizovali jsme OP v soukromé zprávě ohledně jejich situace, šlo o nedorozumění — placená konta nejsou touto politikou postižena.
Tak chyba na straně Protonu? Nechci obviňovat, jen se ptám, co bych dělal, kdybych takový e-mail viděl.
Větší frekvence těchto příspěvků souvisí s naším odesláním připomínkového e-mailu těmto uživatelům, jejichž neaktivní účty by mohly být ovlivněny.
Ne, to nebyla chyba na straně Protonu, ale nebudeme zveřejňovat žádné další informace o konkrétním uživateli z respektu k jejich soukromí.
Pokud máte placené předplatné, určitě se vás to netýká.