Přál bych si, abych sem přišel dřív než jsem se pokusil použít tuto službu

[Aktualizace] Kontaktovali mě a po prozkoumání zjistili, že je to jejich chyba, a nabídli mi alternativu odpovídající tomu, co jsem hledal. Je příliš pozdě na tuto transakci, ale udělali dobrou práci při obnovení důvěry. Jednoho dne jim dám další šanci.

Pohled na tento subreddit opravdu říká hodně o této společnosti. Dnes jsem se poprvé pokusil použít NameCheap. Inzerují tento “kupón” kód na polovinu první objednávky .com. Celou transakci jsem dokončil, jen aby se mi zobrazila obrazovka, že nejsem oprávněn použít kupon, protože jsem jej již použil na jiném účtu… CO? První pokus o použití této služby a říkají, že jsem již kupon použil? Moje firma je úplně nová, takže vím, že to nikdo jiný nezkoušel. Nikdy jsem osobně NameCheap nepoužíval.

Zákaznická podpora ztrávila dalších 15 minut mého času jen opakováním toho, co systém řekl. Blbec, kdybych chtěl vědět, jaká je chyba, zastavil bych se u chybové obrazovky. Měli byste opravit cokoli, co selhalo na vaší straně. Ale teď, když vidím všechny chyby zákaznických selhání v tomto subreddit, od zamrzlých účtů po zamrzlé domény, jsem rád, že to selhalo. Zdá se, že jsem uhnul kulku. Nikdy tuto službu nebudu doporučovat nikomu, koho znám, ani svým klientům.

Pohled na tento subreddit opravdu říká hodně o této společnosti.

Nemyslím si.

Důvod, proč sem lidé přicházejí, je nějaký problém nebo potíže. Je to plné lidí s problémy s Namecheapem. Pokud by vše proběhlo podle očekávání, nepřišel bys sem a nepřidal pozitivní recenzi.

Takže si myslím, že by lidé měli vzít všechny tyto komentáře s rezervou. Nevysvětluji, že se to nestalo. Říkám pouze, že sem přicházejí pouze lidé s problémy.

Osobně používám Namecheap už 12 let a měl jsem pouze skvělé zkušenosti, i když ho používám mnohem více než ty a většina lidí tady. Vím, že je to anekdotický důkaz, což obecně moc nemám rád, ale je to zdravý rozum, že lidé obecně přicházejí na online stránky a publikují pouze když jsou nespokojení. Není to odrážející ty, kteří službu mají rádi nebo je milují.

Ahoj, máš číslo ticketu nebo ID živého chatu? Jsi na sdílené IP?

Dobře, aby byla spravedlivá, nakonec mě znovu kontaktovali a nabídli mi řešení. Bohužel, já už jsem si koupil požadovanou doménu u jiného registrátora.

Vidím, že byla podniknuta upřímná snaha (později), takže jim dám v budoucnu ještě jednu šanci. Důrazně doporučuji vyškolit vaše agentky, aby kladly více detailních otázek, které mohou vést k lepším řešením, místo aby jen rezignovaly a říkaly, že nic nemohou udělat.

Vždy toto zohledňuji, ale když vidíte post za postem o tom, že ‘mám tento [ničivý problém] s NameCheap a nedokážu najít žádnou pomoc při jeho řešení’, to říká hodně. Není to tak, že by lidé měli problémy, ale že je neřeší. Každý produkt a služba kdekoliv bude mít problémy… záleží na tom, jak společnost reaguje.

EAG-419-96765

Ano, je to sdílená IP. Jsem na veřejném místě a používám VPN, aby chránila můj provoz.

A my odpovídáme, i když jediná věc, kterou teď mohu udělat, je požádat o vaše číslo ticketu nebo ID živého chatu, aby se věc mohla eskalovat.

Jakmile obdržíme požadovanou odpověď, pro bezpečnost a soukromí našich zákazníků, přesuneme komunikaci na ticket.

Hodně jsem četl o těchto případech a je to téměř vždy vina zákazníka.

Používám Namecheap už přes deset let. Volal jsem na jejich help linku stovkykrát a vždy jsem byl spokojen. Opět, je to anekdotický důkaz, ale po stovkách volání by to už mělo být jasné. Nikdy jsem neměl problém.

Na druhou stranu nejsem celý rozhněvaný. Beru to pomalu, v klidu. A někdy je potřeba vícero hovorů.

Viděl jsem, jak /u/tamar řeší spoustu problémů.

Každopádně, přeji ti hodně štěstí.

To může být důvod. Dám to týmu vědět.

Myslím, že problém je nyní také vyřešen.