Používáte VPN ve svém Kroger Emailu?

Chci si z domova zkontrolovat svůj Kroger email, ale stále mám problémy, když jsem připojený přes VPN. Vypadá to, že spojení buď přestane fungovat, nebo se emailová aplikace nenačte správně. Abych byl bezpečnější, napadlo mě, že použití VPN by bylo chytré, zejména když dělám pracovní věci na své domácí síti. Přes VPN mě někdo jiný měl problém s přístupem ke svému Kroger emailu nebo jiným pracovním emailům? Bylo by skvělé, kdyby existovala VPN, která by lépe fungovala s tímto nebo nějaké nastavení, které bych měl změnit. Je pro mě důležité zachovat soukromí a bezpečnost online, ale také potřebuji snadno kontrolovat své pracovní emaily.

Měl jsem stejné problémy, když jsem se snažil sledovat své pracovní emaily přes VPN, včetně Krogeru. Ukázalo se, že problém byl u stránky VPN, na kterou jsem se připojil. Problém byl vyřešen přechodem na jiný počítač, ideálně takový, který je blíže mně. Pokud chcete spolehlivěji prohlížet své emaily, měli byste zkusit používat VPN s různými servery, abyste zjistili, který funguje nejlépe.

Podobně jako vy jsem měl problém s přístupem ke svým pracovním emailům přes VPN. Po nějakém zkoušení jsem zjistil, že vypnutí webových filtrů nebo blokátorů reklam v aplikaci VPN zlepšilo funkčnost. Tyto vestavěné funkce mohou někdy bránit práci emailových aplikací a jiným nástrojům používaným v práci. Pokud vaše VPN tyto funkce má, zkuste je na chvíli vypnout, abyste zjistili, jestli vám to usnadní připojení.