Používá někdo VPN pro online práci založenou v USA, ale žijící na Filipínách?

Jen samotný titulek. Snažím se najít dobrý VPN pro obchodní účely pro citlivé webové stránky, které se mohou nebo nemusí schvalovat, že jsem na Filipínách.

Pokud je to opravdu citlivé, můžete si zřídit počítač u kamaráda nebo rodiny v USA a používat vzdálenou plochu k přístupu.

Jak citlivé? Vládní agentury se třemi písmeny? Obecné firmy?

V zásadě budou většina velkých agentur více než v pohodě pro průměrného člověka, který potřebuje změnit geo-Umístění, ale nedoporučuji se snažit oklamat CIA.

Jedná se o nejčastější otázku na r/digitalnomad, takže byste mohli hledat tam, protože existují tisíce komentářů, které již řeší použití VPN a jak úplně uzamknout svůj počítač (a telefon, pokud jej používáte k přístupu na pracovní servery jakýmkoli způsobem).

Pokud je cena faktorem, můžete zvolit tří dolarový plán měsíčně s Windscribe, nebo zaplatit více za velkou značku. Nakonec by bylo trochu hloupé šetřit příliš na věci, kterou používáte k vydělávání svých peněz.

Používám je již léta. Momentálně používám Proton, ale slyšel jsem, že Mullvad VPN je velmi dobré.

Stále více webových stránek používá blokování, aby odradily problematické návštěvníky. Takže možnost přepnout do té dané země to řeší.

Výhody VPN

• Místní ISP nemůže vidět, co děláte. Nemohou shromažďovat vaše informace o kreditní kartě nebo bankovní údaje.

• V mnoha případech se stránky načítají rychleji, protože DNS pochází z VPN, nikoliv z místního ISP. DNS je složité a zřídka se místní osvědčují v této oblasti.

• Žádný problém s Paypal, Amazonem, bankou USA nebo jinými.

• Vyhledávací výsledky se liší podle vaší polohy.

• Sociální média ukazují, odkud jste připojeni, takže VPN vás může přimět vypadat, jako byste byli v Chicagu nebo LA či jinde.

• Přepínáním připojení si mohu objednat z Chemist Warehouse v Austrálii a mít to doručeno na australskou adresu.

• Funguje dobře pro Upwork, Fiverr a mnoho dalších.

Nastavte VM s AWS. Použijte bezplatnou verzi. :sparkles: Zaplaťte za používání.

Použil jsem ExpressVPN a NordVPN a zatím se zdá, že Nord funguje velmi dobře pro stránky s geo omezeními.

ExpressVPN byl poměrně nespolehlivý.

Witopia. Myslím, že má právě teď vánoční výprodej. Bylo rychlejší než běžný internet na Filipínách, což by nemělo být možné, ale slibuji, že ano.

Mějte na paměti, že někdo může říct, že používám VPN.

Express VPN funguje pro mě.

Zjistil jsem, že ExpressVPN je nejlepší a nejplynulejší VPN služba na Filipínách. Mohl jsem používat několik streamovacích služeb a dokonce jsem měl Disney+ v té době, když zde v Manile ještě neměli Disney+. Není to dokonalé, ale mohu snadno používat své služby založené v USA v Manile.

Myslím, že ano. Je to docela solidní. Ale samozřejmě to může mít své chyby. Nabízejí řadu VPN IP adres po celých US. Můžete si je měnit, pokud vám nějaké stránky způsobují problémy. Pokud máte relativně rychlý internet v Filipínách.

Používám CyberGhost, velmi spolehlivý, ale používám ho jen na streamování a přístup na webové stránky, které se zblázní s cizí návštěvou.

Nebo jej používejte jako proxy pro svůj vlastní provoz.

Mluvím o bankovnictví a podobných věcech… pojištění… atd. Pracuji pro podobné společnosti online.

Pro mě to funguje nejlépe. Vyzkoušel jsem několik dalších. Kupte si osobní IP adresu, protože pokud používáte běžnou službu, jejich IP jsou blokovány na mnoha webech.

+1 na Nord. Můj kamarád dostal podporu v nezaměstnanosti, když byl na Filipínách, a neměl žádné problémy.

Funguje to i s streamováním.

Pracuji na dálku, ale mé pracovní programy nefungují mimo Kalifornii. Chceme na pár měsíců cestovat na Filipíny. Řekl bys, že mohu pracovat běžně s tímto VPN?

To by mohlo být trochu složitější, pokud existují jakékoli zákony o bankovnictví, které zakazují exportování nebo přenos dat zákazníků či klientů do zahraničí mimo USA (nebo vaši domovskou zemi). Stejně tak osobní zdravotní informace. Nejhorší by bylo, pokud by je někdo odhalil, ne jen propustit, ale mohli by vás i soudit. Pečlivě si prostudujte politiku vaší firmy a sledujte, co říká o jurisdikčních otázkách.

Nejbezpečnější by bylo založit si osobní počítač v USA u přítele nebo člena rodiny a používat něco jako TinyVPN k připojení k tomuto stroji. Pokud používáte komerční VPN, obvykle uvádějí, že vaše IP pochází z datového centra. Pokud záleží na tom, jestli to firma hlídá. Pokud používáte VPN, která je směrována z vašeho počítače na stroj v něčí domácnosti, měl by to registrovat jako rezidenční IP, což samo o sobě nebude příliš podezřelé. Také můžete začít používat VPN nyní, abyste zjistili, jestli si toho někdo všimne, a pokračovat, dokud se nezalehnete. Žádná garance, že to bude fungovat, ale alespoň to dáte na začátek, kde hledat.

ProtonVPN funguje i v PH. Je založen v Švýcarsku (přísné zákony o soukromí), nesledují žádné záznamy (zatím jsem neslyšel žádné zprávy o předvolání, které by to popíralo), jejich prémiové plány se dobře kombinují s jejich e-mailem a cloudovým diskem, fungují na více platformách (Windows, Linux, Android, iOS), atd.

Omlouvám se za pozdní odpověď. Ale řekl bych, že ano, z větší části. Už jste někdy byli na Filipínách? Vyzkoušeli jste to?