Použití VPN způsobuje stínové banování?

Ahoj všichni!

Jednoduše mě zajímá, jestli použití VPN v bo6 nebo WZ mě dostane do omezeného matchmakingu stanoveného activision. Podíval jsem se na jejich ustanovení o omezeném matchmakingu a nic jsem nenašel, co by konkrétně zmiňovalo použití VPN, což bych očekával vzhledem k jejich dnešní popularitě.

Odkaz - Call of Duty Security and Enforcement Policy

Pravděpodobně. Oni jsou opravdu přísní

Nemyslím si, že by to tak bylo, od doby, co používám Mullvad, jsem neměl žádné problémy s matchmakingem. Nedostal jsem stínový ban ani nic takového, teď mám prestiž 1!

Nedoporučuji používat VPN, před několika dny jsem dostal stínový ban, poprvé v životě jsem dostal jednodušší zápasy, ale ne každý zápas byl bot zápas. Pokud použijete VPN a narazíte na horší hráče, tj. špatné hráče, všichni vás mohou spamovat reporty, a tak jste vystaveni většímu riziku stínového banu. Na Nuketownu jsem hrál s VPN, protože jsem měl dost SBMM a multiplayer samostatně byl nesmírně nesnesitelný, zejména Nuketown. Skutečně jsem si hru užíval, používal jsem VPN asi 2 dny, ale radost brzy skončila, dostal jsem stínový ban bez varování, najednou byly všechny zápasy plné hráčů používajících wallhacky a aimboty, hra se stala nehratelnou. Doufám, že budu odblokován, když vyjde BO6 warzone, a než si někdo myslí, že jsem špatný a proto jsem používal VPN, před tím, než jsem začal grindovat Dark Matter, jsem měl bez VPN 2.80 K/D, a v MW3 Warzone resurgence 3/KD, v rankované resurgence 2.73 K/D a dosáhl jsem IRI v Season 3, ale již jsem nehrál ranky po dosažení IRI kvůli hackerům všude. Použil jsem VPN, protože mě unavovalo SBMM, je to opravdu psychicky vyčerpávající, jako když je rankovaná hra ve veřejných zápasech, takže jaký má smysl mít rankovanou hru, když je už ve veřejných zápasech. Z mých zkušeností SBMM je horší v multiplayeru, může být i vyčerpávající v warzone, i když ne tak moc. Vždy také hraji s týmem na warzone, což zlepšuje moje zážitky, zatímco s náhodnými hráči je to většinou špatné, takže bych doporučil VPN, dvou účty nebo posílení rezervy? Odpověď je NE, nedoporučil bych to, protože je velmi pravděpodobné, že dostanete stínový ban, díky systému, kterému mohou zneužívat špatní hráči, spam reporty, a navíc nejste v bezpečí ani ve svých vlastních SBMM zápasech. Můj bratr byl dvakrát stínově banován, vím, co byl ten první, protože mi to řekl, když tým platinum spamoval reporty v multiplayeru. Hrál jsem také rankovaný resurgence s jeho kamarádem, dostal se k štěstí týmový wipe a byl tak rychle stínově banován, že to bylo jako když Thanos zmačkl prsty s nekonečnými kameny a zmizel z existence. Týmu to pravděpodobně trvalo tak rychle, že ho reportovali. Pokud jste dočetli až sem, díky za čtení, je to opravdu dlouhý odstavec, moje rada je zůstat ve vlastních SBMM zápasech, protože tím je menší riziko stínového banování. Toto je můj názor na hru, SBMM kazí zábavu a zážitek a když už si užijete, špatní hráči vás začnou reportovat, takže nemůžete opravdu vyhrát. Doufám, že to pomůže, v případě, že vás zajímá, jaký VPN jsem používal, byl jsem OFF SBMM.

Používal jsem “Lego fast” pro hraní na madridských serverech. Používal jsem ho asi 3 týdny a pak jsem dostal stínový ban při hraní rankovaného režimu. Odpojilo mě to od zápasu a nemohl jsem se znovu připojit - po týdnu jsem byl odblokován (dnes).

Hrál jsem s podvodníkem, možná mě odpojil, ale myslím, že stínový ban přišel od Geofilteru.

dostáváš lepší zápasy?

Řekl bych, že skill-based matchmaking je zřejmý v mých zápasech, pokud to myslíš takhle. Nehraji žádné bot zápasy nebo snadné zápasy jako někteří streameři.