Ahoj! Někdo zkoušel sdílet obsah na TikToku pomocí VPN? Nedávno jsem si vytvořil účet, protože chci sdílet obsah se svou cílovou skupinou, tj. lidmi v USA a Evropě. Zkoušel jsem používat VPN a odstranit SIM kartu, ale všiml jsem si, že se mi zobrazují publika z různých zemí (i když je má VPN nastavena v oblasti USA), a je pro mě velmi obtížné překonat 500 zhlédnutí. Má někdo zkušenosti s TikTokem a VPN?
Nedoporučuji to!!! TikTok vás téměř okamžitě shadowbanuje, pokud zjistí, že používáte VPN.
Vždy používám VPN, protože žiji v velmi malém státě, a za posledních 10 dní jsem získal 20 tisíc sledujících a 2 miliony zhlédnutí.
Obvykle je normální, že vás banují při používání veřejné VPN. Přepnul jsem na telefonní službu districtdroid.com, abych cíleně oslovil publikum v USA.
Začínám si myslet, že TikTok možná není pro mě
Viděl jsem, jak obsah podobný mému docela dobře funguje v USA/Evropě, ale ne v mé vlastní zemi, protože lidé jsou s tím méně obeznámeni (online print on demand). Ale chápu váš názor, protože počáteční zapojení na mých videích je opravdu dobré, ale počet zhlédnutí najednou končí na 400/500 zhlédnutích.
O wow, gratuluji!! Mohu se zeptat na otázku?
Jakou VPN používáte? Mám pocit, že moje VPN není tak účinná, protože kontroluji analytiku a obvykle největší procento publika (od 30 do 90 %) je stále z mé země. A u videí, která začínají získávat pozornost, zhlédnutí najednou končí po 1-2 hodinách od zveřejnění. Například: Měl jsem nedávné video s poměrem lajků k zobrazením 40 % a 6 komentářů. Pořád čekám na analýzu průměrného času sledování, ale nakonec to byl propadák lol.
Jo, to je asi důvod, proč se to děje, stalo se mi to taky na začátku.
Děkuji! Osobně používám ExpressVPN ![]()
![]()
Fantastické! Zkusím to!! Děkuji, že mi dáváte naději!
Máte nějaké novinky?