Má škola blokuje téměř všechno, takže musím používat VPN k hraní Clash a ptal jsem se, jestli mi to může přinést ban nebo něco takového?
Hraji s VPN asi rok, a stále nejsem banován
VPN je v pořádku k použití
Používám VPN, protože můj pracovní WiFi blokuje CoC, a nikdy jsem neměl žádné problémy.
Nemůžeš používat svá mobilní data? Pak bys nemusel spoléhat na VPN.
VPN je v pořádku, pokud to nepoužíváš k hraní z země, kde je hra zakázána, protože pokud to zjistí, může tě smazat
Možná přestaň hrát, když jsi ve škole. Vytáhni se s kamarády nebo tak něco
Jak blokují věci na tvém telefonu
Buď mají něco na blokování dat, protože nic nefunguje ve škole, nebo je to kvůli tomu, jak je škola udělaná. Každopádně je data uvnitř slabá a nefungují.
Nemám s kamarády hodiny
smh
Nejsem si úplně jistý, ale dělají to ![]()
Filtrují určitě stránky na školní síti, brání ti v připojení k nim.
Myslím, že školy by nestály za to, aby blokovaly data, musí to být něco s zdími a místem taky.
Pokud je potřeba, použij VPN. Nezabanují tě hned. Ale pokud můžeš, zkuste se tomu vyhnout.
Díky! Také úplně nesouvisející, kolik máš trofejí?
Ale zasahují do her, když hráči používají více zařízení, označují je za sdílení účtů, když žádají o své data od podpory. Nepřinese použití VPN něco takového?
Líně se motám kolem 2400–3200
To je také nepravda. Hrát na více zařízeních je povolené a naprosto bezpečné.
Neříkám to, ale máme tu mnoho příspěvků od hráčů, kteří tvrdí opak. Jeden právě (nejspíš včera) napsal, že když kontaktoval podporu, řekli mu, že účet ukazuje podezřelou aktivitu, a jediná věc, která se s účtem stala, je, že hráč používá více zařízení. Nejsem v týmu podpory, ani nejsem ten hráč, takže nemohu říct, co je pravda jistá.
Podpora je často špatná, to vím. Ale tvrdit, že hraní na více zařízeních může vést k banování, je naprosto mylné.
Spousta lidí lže o tom na internetu
Neříkám, že je to záruka banování, ale zvyšuje to pravděpodobnost označení účtu (a možná dostaneš ban při dalším kontaktu s podporou), protože víme, že podpora zatím opravdu není moc nápomocná.
Sám jsem nekontaktoval podporu, ani nemám zájem riskovat svůj účet, takže to, co tu čteš od hráčů, je tak trochu fakt.