Použil jsem VPN do USA, abych se dostal na web Allegiant před pár dny, a od té doby mám tento problém (bydlím v Kolumbii)

Použil jsem VPN do USA, abych se dostal na web Allegiant před pár dny, a od té doby mám tento problém (bydlím v Kolumbii)

Nekombinujte VPN. Je to jedno z jejich základních pravidel.

Edit: LOL. Odvádět lidi, kteří vám říkají, abyste nevytvářeli VPN, nepomůže změnit fakt, že jste porušili pravidla, byli jste přistiženi a dostali jste napomenutí.

Původní obsah smazán pomocí Ereddicatoru. Chcete vymazat svou historii na Redditu? Podívejte se na GitHub - Jelly-Pudding/ereddicator: A Python script to automate editing and/or deleting all comments and posts of a Reddit user pro instrukce.

Stalo se mi to i včera. Moje práce používá VPN, takže obvykle během přestávek používám data na provádění vyhledávání nebo úkolů. Dnes během schůzky jsem si řekl, že si mohu udělat pár vyhledávání, ale zapomněl jsem, že jsem na WiFi… Udělal jsem jedno vyhledávání a okamžitě jsem si vzpomněl na pravidla VPN, přepnul zpět na data a dostal jsem se na tuto zprávu! Jsem tak naštvaný sám na sebe za zapomenutí.

Říkal jsem, že jsem to použil k vyhledávání a přístupu na web Allegiant (je blokován v Kolumbii). Nevěděl jsem, že jedno hledání s VPN mi navždy zničí odměny MS.

Takže v podstatě nemůžete používat odměny MS mimo zemi, kde jste začali vydělávat.
To je na nic, možná začnu od začátku s jiným účtem.

stejně, jak to opravit?

Měli byste svému šéfovi říct, že máte problémy s VPN při pokusu o odměny během schůzky. Neměli byste si s tímto typem problémů vystačit v práci.

Prosím, čtěte znovu název příspěvku.

Měl jsem to dříve a jen to zmizelo na začátku nového měsíce.

V mém případě se to minulýkrát samo spravilo během několika dní… Ale slyšel jsem, že někteří lidé čekají mnohem déle! Doufám, že se to vaše problém co nejdříve vyřeší!

dnes jsem to dostal, doufám, že se to spraví dřív, než začnou oktobr.

Děkuji. Aspoň jsi pochopil vtip.