Potřebuji pomoc

nemohu hrát kvůli zpoždění, i když mám kolem 100 Mbps Wi-Fi, má to s tím něco společného s mým místem pobytu? Pokud ano, jaký je nejlepší VPN k použití?

Možná je tvůj počítač starý.

Pokud jsi v Evropě, můžeš zkusit připojení k serveru Wynncraft UK a mělo by to být rychlejší.

Je zpoždění trvalé nebo je náhodné? Tvé Wi-Fi může občas zakopnout a pak se vrátit, to se mi stávalo. Používám Ethernetový adaptér zapojený do zásuvky, abych se dostal na vyšší patra od routeru, a přestal jsem mít velké seky zpoždění.

můj notebook je dost starý, ale můžu se připojit k některým pixelmon serverům v pohodě a i přes nastavení na minimum to stále laguje.

Wynncraft UK server

??

je to trvalé a používám notebook, laguje to jen při hraní na Wynncraftu, ale když sleduji YouTube ve 4K, je to v pohodě.

Změň Wi-Fi na kabel/ADSL/fiber a mohlo by to být lepší. Nejsem odborník, ale moje online hry běží lépe, když k počítači připojím drátem.

Abych byl přesnější, je to evropský server. Předpokládal jsem, že je v UK, protože alespoň dva majitelé serveru jsou Britové.

Ano, to je ale jiné, protože YouTube přednačítá video s rychlým internetem, aby se minimalizovalo bufferování, pokud dojde ke vzpadku.

Hraješ na notebooku ještě nějaké jiné hry, které si všimneš? A jaký model notebooku používáš? Mám Asus G14 (2020).

můj notebook se nemůže připojit k kabelu.