Před několika týdny jsem převzal roli systémového správce v práci (takže jsem se nezúčastnil žádného nastavení VPN). A moje znalosti VPN jsou minimální… Proto hledám nějakou pomoc…
My běží Routing a vzdálený přístup na serveru 2012. Mám jednoho uživatele, který se nedokáže připojit z domova. Ale jinak to vypadá, že to funguje. Už jsme volali jeho ISP (Spectrum) a řekli nám, že VPN nemají (a konkrétně port 1723) blokovaný. Stále si myslím, že je to něco s nimi nebo jejich hardwarem (Sagecom F@st 5260 Router), ale musím to potvrdit / zjistit, jak to dokázat…
Podle záznamů RAS se zdá, že došlo k vypršení časového limitu při autentifikaci s touto chybou v protokolu:
<Odeslaný paket PPP v 01/10/2020 19:13:34:485
<Protokol = LCP, Typ = Configure-Req, Délka = 0x36, Id = 0x7, Port = 129
Funkce InsertInTimerQ volá portid=152,Id=7,Protokol=c021,Typ=0,fAuth=0,Timeout=3
Přijato timeoutové události pro portid=152,Id=7,Protokol=c021,fAuth=0
Nemyslím si, že je to problém s konfigurací na jeho PC, protože to fungovalo na jiném místě včera. Také jsem vypnul místní firewall. Uživatel má Windows 10 Pro, nejnovější aktualizace.
Nemyslím si, že je to problém s uživatelským účtem, protože to fungovalo včera (heslo se nezměnilo) a zkoušel jsem to i s mým účtem a také selhává.
Nemyslím si, že je to náš VPN server, protože jiní (včetně mě přes hotspot) se k němu připojí v pohodě. Ale restartoval jsem služby VPN RAS, jen pro jistotu.
Any nápady, jak přesně určit, co by to mohlo být? Na základě mých čtení používá protokol GRE na portu 47 a PPTP na portu 1723. Nenašel jsem žádná nastavení v routeru, která by povolila nebo zakázala odchozí provoz na těchto portech. Také jsem nenašel nic jiného v logách, co by naznačovalo problém (může se stát, že jsem přehlédl).
Jakákoli pomoc by byla vítána! V pondělí s ním to znovu proberu, takže bych chtěl mít něco, na čem bych mohl otestovat.
Díky,
Albert
Uprava: přidal OS klienta.