POMOZ - Zaseknutý na 98%

Ahoj, zkouším se připojit k VPN serveru, který vždy fungoval dobře, a teď se zasekne na 98% bez chybové zprávy. Zkoušel jsem jej přeinstalovat a několikrát restartovat, ale nefunguje. Momentálně mám nejnovější verzi, 7.0. Nemyslím si, že je to problém s miniportem, protože všechny jsou dostupné v správci zařízení. Zažil někdo něco podobného?

Vyžaduje to potvrzení certifikátu a je okno minimalizované?

Viz https://www.thijmenstams.nl/forticlient-vpn-ssl-stage-failure/

98% je problém s instalací FortiClientu

Vraťte svůj FortiClient na verzi 7.0.2 a zkuste to znovu. Dnes jsem to musel udělat, protože poslední 7.0.6 je nějak chybařská.

Připojujete se přes IPv6 poskytovatele? Některé mobilní tetheringy měly nedávno tento problém, je to známý problém s FortiClientem, pokud si dobře pamatuji.

Má váš klient IPv6 adresu? Zkuste zakázat IPv6 protokol na svém klientovi. Pokud jej nemáte nakonfigurované, FortiGate blokuje IPv6.

Několik věcí zde. Používáte AD skupiny (LDAP nebo RADIUS) k ověření?

Můžete otestovat uživatele ve stejné AD skupině nebo místní skupině, zda se nemůže přihlásit. Je to pouze na tomto počítači?

Měl jsem dokument, který jsem psal, když jsem spravoval Forti, mám řešení pro problém „zaseknutí na 98%“

Otevřete síťová spojení, deaktivujte virtuální adaptér Fortissl, otevřete programy a funkce, najděte FortiClient a klikněte na opravit.

Možná vám to pomůže.