Pomoc s rodinným předplatným Nintendo Online

Můj kamarád založil nové rodinné předplatné pro NSO a chtěl jsem se k němu přidat

Ale stále jsem byl součástí rodinné skupiny s jiným kamarádem, tak jsem předtím odešel… a když jsem se snažil připojit k novému rodinnému, zobrazila se mi tato chybová hláška:

Chybová hláška: Nemůžete se připojit k této rodinné skupině. Vaše schopnost připojit se k rodinné skupině byla omezena kvůli častému odchodu a připojení k rodinným skupinám.

Existuje nějaké řešení tohoto problému? Nejsem si jistý, jak kontaktovat podporu Nintendo, protože stále chtějí US telefonní číslo :smiling_face_with_tear:

ŘEŠENÍ

Ahoj! Vidím, že se jedná o starší vlákno, ale mám stejný problém.
Kontaktoval jsem je přes chat. Když požádali o telefonní číslo, přidal jsem maďarské číslo, které bylo přijato bez problémů, takže US číslo není potřeba.
Když jsem s nimi chatoval, viděli, že moje zóna je Maďarsko, a tak mě přesměrovali na podporu mé země. Maďarská podpora má pouze e-mail a na odpověď jsem nedostal žádnou reakci.

Změnil jsem region ve svém účtu na US a začal znovu.

Chat řekl, že musím zavolat s poskytnutým referenčním číslem. Jelikož by mě hovor z Maďarska stál majlant, stáhl jsem si Viber a začal zkušební týden zdarma pro mezinárodní hovory.

Zavolal jsem jim odtud a trvalo to asi 2-3 minuty, než jsem se dostal k IVR.

Potom mě vzal operátor, který byl velmi nápomocný. Řekl jsem mu, že mám referenční číslo od chatu a předal mu ho. Požádal o sériové číslo, e-mailovou adresu a celé jméno a poslal mi e-mail, ze kterého bylo třeba získat referenční ID k identifikaci jako správce.

Pak mi řekl, že mi zrušil omezení a mohu zkusit přidat členy. Trvalo to asi 5 minut (celkově 10 minut od začátku hovoru), než se problém vyřešil.

Zkoušeli jsme to a fungovalo to!

Celkově mě štvalo, že jsem nemohl přidat členy, které jsem chtěl, ale s zákaznickou službou jsem byl velmi spokojen.

Bohužel, pokud máte stejnou chybu, nemůžete to obejít jinak než tím, že je jim zavoláte.