Pomoc s falevaním lokace na Questu, jak obejít černéouty Xtadium’s NBA League Pass

Opravdu doufám, že budu dnes večer moci sledovat zápas 76ers v VR na Quest 3, ale nejsem si jistý, jestli existuje životaschopný způsob, jak obejít blackout lokace.

Zdá se, že je to docela snadné na webovém prohlížeči na PC pomocí VPN a rozšíření pro prohlížeč, ale to mi nepomůže s Questem a Xtadium.

Plánoval jsem použít VPN PIA na PC a vytvořit Wi-Fi hotspot z PC a pak připojit Quest k tomuto hotspotu. Ale mám pocit, že to nemusí být dost. Čekám, jestli s tím někdo nemá zkušenosti nebo zná spolehlivý způsob, jak oklamat lokaci (a možná i skrýt používání VPN) pro tento scénář. Nejsem proti zakoupení softwaru nebo nějaké kreativní obcházení.

nastav VPN na svém routeru.

EDIT: Předpokládám, že existuje nějaký důvod, proč jsi nezkusil sideloadovat VPN apk na zařízení Quest pomocí Sidequest?

u/bball51 - díky, právě jsem nastavil VPN na svém eero, zkusím to. Nepoužíval jsem Sidequest od mé první Quest před několika lety, ale chci zlepšit rozlišení pro Asgard’s wrath 2, tak to možná také zkusím. Ale vlastně si myslím, že vaše první doporučení je pravděpodobnější, že to funguje, že?

Sideloading určitě funguje. Nepokusil jsem se zatím na routeru, ale předpokládám, že i to bude fungovat.

Omlouvám se za pozdní odpověď, nebyl jsem tady dřív.

prosím, oznamte, jestli VPN na routeru funguje - díky!

Ne. Měl jsem VPN na routeru a také 2 hopy na mém PC VPN. Použil jsem PC jako hotspot pro Quest a telefon. Na mém telefonu mi prohlížeče ukázaly požadované IPy z Chicaga. Nějakým způsobem na Quest stále ukazuje mou skutečnou polohu. Myslel jsem, že možná pinguje jiné WiFi signály pro lokalizaci, ale mám vypnuté možnosti lokalizačních služeb v nastavení Quest, tak bych doufal, že to nebude fungovat.

Se vším tím, co nefungovalo, nevidím žádný rozdíl mezi nahráním VPN přímo do Quest a použitím VPN na routeru.

ano, mně to fungovalo. Ale nahrání aplikace je jednodušší, takže ji budu používat i nadále.

Musel jsi něco špatně nastavit na straně routeru. Opravdu jsem včera testoval obě možnosti a sledoval část zápasu 76ers. Bylo to docela dobré. Kamera je téměř u středu hřiště na stejné straně jako lavičky. Je pár kroků od místa, kde hráči utírají boty. Jediná nevýhoda je, že hráči zakrývají kameru, zatímco čekají, až půjdou na hřiště. Existují ještě dvě kamery, jedna za každým košem, a při volných koších, timeouty a poločasech se přepínají na tyto kamery. Je to velmi cool. Vyžaduje to však dobré internetové připojení.

Každopádně zpět k VPN. Funguje oběma směry. Zkusil jsem nahrát VPN a nainstalovala se bez problémů. Používal jsem NordVPN. Musel jsem vyzkoušet několik různých serverů ve státech, než mi umožnilo sledovat zápas. Poté jsem to nastavil na routeru a fungovalo to taky. Nebyl žádný výkonový rozdíl mezi oběma metodami, takže budu od teď používat VPN apk na Quest 3.

Jedna věc, která nefungovala, je, že mi nešlo přihlásit se do NBA League Pass. Když jsem zadal své uživatelské jméno a heslo, zobrazil se jen neustálý točící se koleček načítání, nikdy se nenačetlo.

Možná je na místě zkusit jinou VPN.

Podařilo se ti někdy přihlásit?

Ne, nikdy jsem se nepodařilo přihlásit. Ale nepoužíval jsem to několik měsíců.