Pomoc - Chyba 1005 Přístup odepřen

Ahoj, jsem nový na tomto subredditu a právě jsem ho našel, když jsem hledal řešení svého problému… A zajímalo by mě, jestli mi tady někdo může pomoci.

Z nějakého důvodu už nemohu přistupovat na Crunchyroll, místo toho se zobrazí zpráva: Chyba 1005 Přístup odepřen
Majitel této webové stránky (www.crunchyroll.com) zablokoval automatický systém (ASN), ve kterém je vaše IP adresa (14061) z přístupu na tuto webovou stránku.

A nemohu se kontaktovat jejich podporu, protože to musí být provedeno na jejich webu, kde mám blokováno…

Zablokovali všechny IP od DigitalOcean (poskytovatel hostingu) před několika dny. Pokud používáte VPN, přepněte na jiného poskytovatele. Pokud nepoužíváte VPN, zkontrolujte na svém počítači spyware. Některý software nastavuje váš prohlížeč tak, aby používal proxy server pro „výzkum trhu“.
Nebo jste prostě neměli štěstí a dostali starou IP od DigitalOcean.

Pokud používáte TunnelBear, bylo to nedávno zablokováno.

Zvoním pro /u/shinryou…

nejsem si 100% jistý, ale myslím, že tato zpráva znamená, že vaše IP byla černálistována Cloudflare kvůli zneužívání. Nepoužíváte nějakého ISP, který používá super-NAT, že ano?

Zní to, že IP, kterou používáte k přístupu na Crunchyroll, je zablokována z přístupu k našim službám. Pravděpodobně jsme odhalili zvýšené úrovně zneužívání z této IP nebo rozsahu IP a museli jsme omezit přístup.

No, problém se zdá být nyní vyřešen, protože k němu mohu nyní přistupovat a nemusel jsem nic dělat. Ale není to poprvé, co se to stalo, jednou předtím mě zablokovali, a znovu, bez jakéhokoli zásahu jsem čas od času znovu získal přístup.

Ne. A nikdy jsem nic zneužívajícího tam nedělal…

Ale nikdy jsem nic zneužívajícího tam nedělal… Všechno, co jsem kdy dělal, bylo sledování anime a zřídka kdy jsem nechal komentáře.
A zdá se, že to bylo opraveno, protože nyní k tomu mám přístup.
Také to není poprvé. Stalo se to jednou předtím, dočasně a pak jsem mohl znovu přistupovat, ale nikdy neříkalo, proč se to stalo, jen říká, že jsem zablokován. Dokonce jsem tam získal prémiové členství a vyprší zítra.

Co přesně se považuje za zneužívání, které by mohlo omezit něčí IP?

Právě jste zablokovali IP adresy DigitalOcean. Můžete vydat prohlášení, proč byste tak zneužívali své zákazníky?

Pokud se to stane znovu, zažalujte je nebo požádejte o úplné vrácení peněz. (blokování vás a pak odblokování).

Pokud používáte NAT nějakého druhu, někdo na stejné NAT mohl udělat něco špatného a způsobil to všem ostatním, protože server vidí pouze IP NAT. To bude pokračovat, dokud nebude IPv6 více rozšířené, ale zavádění IPv6 trvá věčnost a den.

No, musíte přesměrovat svůj přístup přes server u poskytovatele serverů, ať už VPN službu nebo dedikovaný server, který vlastníte či vám někdo umožní používat. Pokud přistupujete na Crunchyroll s vaší běžnou internetovou připojením, měli byste mít obvyklý přístup.

Blokujeme rozsahy IP, pokud zjistíme, že z těchto rozsahů pocházejí škodlivé aktivity.

Co když je vaše IP zablokována při použití běžného internetu? Už jsem několik měsíců nepoužíval své prémiové Crunchyroll. Rozhodl jsem se to dohnat a skončil jsem zablokován po sledování jednoho dílu. Všechno, co jsem udělal, bylo přihlášení a sledování staršího dílu anime, na kterém jsem zpožděný. Žádné komentáře, žádný blokovač vyskakovacích oken. Nejsem si jistý, co se považuje za zneužívání?

Ahoj, právě jsem dostal chybu 1005. Můžeš mi pomoci. Moje uživatelské jméno je Heretic-Senpai. Nebo možná odpovězte na e-mail pod účtem nebo něco, aby bylo možné tento problém vyřešit.

Jaké je vaše uživatelské jméno na Crunchyroll?

Předpokládám, že váš přístup by měl být povolen pouze z Jižní Ameriky? Z vašeho účtu je nějaký přístup z nějaké země v Evropě. Pokud to není vaše, měli byste změnit heslo a zkontrolovat stránku zařízení v nastavení pro jakékoli zařízení, které nepoznáváte, a odstranit je.

Ahoj shinryou, právě jsem také dostal Error 1005 - ban na ASN a moje ASN je 14061, můžeš mi také pomoci?

Používáte VPN nebo jinou službu k maskování vaší skutečné IP adresy?