Pokud máte nainstalován Norton, odinstalujte ho hned teď

Pokud jste dostali nový notebook a máte na něm Norton, ODINSTALUJTE HO TEĎ. Je to kus šunku, který zpomaluje váš notebook. Má věc nazvanou “Game optimizer”, která prostě snižuje výkon her. Nedávno jsem měl hodně zpoždění klávesnice ve hrách a opravdu jsem nemohl vůbec hybát, hledal jsem tak tvrdě řešení, až jsem našel komentář, že je třeba Norton odinstalovat. Udělal jsem to a problém s zpožděním klávesnice zmizel.

Prosím, pokud máte Norton, ODINSTALUJTE HO IHNED. Je to doslovně virus, který zabírá zdroje. Windows Defender je dostatečný nebo pokud máte stále strach, použijte Malwarebytes. Ale prostě NIKDY NEODINSTALUJTE Norton. Díky.

Pro odinstalaci jděte do vyhledávání ve Windows, hledejte Ovládací panely a otevřete je, klikněte na “Odinstalovat program” pod Programy a poté sjeďte dolů, dokud nenajdete Norton. Klikněte pravým tlačítkem a zvolte odinstalaci. Tak jsem to udělal já.

Poprvé? Norton je na sračky od 90. let. Počkejte, až se dozvíte o McAfee :laughing:

Přišel jsem na tento subreddit, abych se zeptal, jestli někdo jiný nezažil náhlé výrazné zpoždění vstupu z klávesnice při hraní her, které trvá pár sekund a pak zase zmizí. Mám úplně nový MSI Vector GP78 HX 13VH s velmi vysokými specifikacemi. Teď zkusím smazat Norton, jestli to je viník. Aktualizuji, pokud někdo jiný má tento problém.

Uprava: Už se to neděje!! i když nemám moc času na testy, vypadá to, že Norton opravdu zpomalil věci

Je dokázáno, že Windows Defender dělá stejně dobrou práci jako Norton, a je zdarma. Zbavte se Norton.

Vlastně, když koupíte nový počítač, prostě ho celý smažte a znovu nainstalujte od nuly. Zbavte se všech blbostí navíc, nejen Norton.

Hmm, v COD Warzone mám každých pár sekund mikroškubnutí. Zajímalo by mě, jestli je to vina Norton!

První věc, kterou jsem udělal, když jsem dostal svůj nový notebook, bylo vytvořit záložní instalační médium původního systému a nainstalovat Windows od začátku s ISO staženým přímo od Microsoftu. Od té doby mám všechen balast a zbytkové věci odstraněny.

Vítám v antivirovém softwaru; toto je boj, který trvá už alespoň 20 let, možná déle.

Také nezapomeňte na bloatware Microsoft 365 se všemi jazykovými balíčky, které jsou každý 4.75 GB, takže už máte asi 130+ balastů od toho.