Podívat se na svůj hardware určitě působí jako něco pěkného

Mimochodem ta věc 68 hodin je v podstatě špatná, protože pokud nepočítám čas, kdy to nebylo těženo (to je od aktualizace 1.7.9), je to ve skutečnosti kolem 56-58 hodin.

Myslím, že 0.16 za 24 hodin je takové zvláštní nebo pěkné, nevím.

Mám osobně 3070, ale zakázal jsem těžbu a přímo sdílím pásmo (mám 1000/1000 ATT fiber) a dostanu téměř stejnou částku každý měsíc, za který platím za toto wifi, takže, hej, zdarma wifi.

Počítač je také domácí server, takže bude zapnutý stejně, nepočítám zde elektrické ztráty lol

Na co máš takový slušný výkon, to je dobré!

Wow, chytrý, dělám to taky? Fungovalo by to i pro mě?
Mám WiFi s rychlostí stahování a uploadu 50 Mbps
A mám používat Ethernet kabel nyní?

Je tvoje WiFi na plán 50/50 nebo je to jen rychlost tvého WiFi?

Abych maximálně využil sdílení pásma, mám to připojené přes LAN, WiFi není v tomto případě nejlepší.

Možná budeš potřebovat i dobrý router.

Ten PC, který používám jako server a další, je hlavně multimediální/plex server, který také používám jako editační stanici, protože má RTX 3070. Protože necítím potřebu upravovat 24/7 (a používám ho jako domácí server, který využívá místní pásmo, ne pásmo ISP), LAN je nejlepší a WiFi sníží tvé příjmy ze sdílení pásma, protože by způsobil několik problémů, zvlášť u WiFi AC, a ne AX nebo BE (WiFi 5 a nižší je nevhodná, AX může mít problémy, ale je stabilnější díky svému 160MHz pásmu a nižší latenci a BE je nejlepší alternativa k LAN, protože používá 2,4 GHz, 5 GHz a 6 GHz současně, což zajišťuje větší stabilitu a rychlost, což činí z něj skvělou alternativu k LAN)

Pokud je tvůj plán například 300/300, nebylo by to špatné, ale nezískáš takové velké výdělky, jako kdybys měl 1000/1000. Také měj na paměti, že tvůj ISP může omezením dat omezit, kolik dat můžeš měsíčně využít (například 1 TB dat měsíčně). ATT fiber nemá žádný limit, takže to dělám tak, že můžu využít až 32 TB internetu za měsíc a ATT na to kašle.

Doporučuji ti také zvolit ExpressVPN. Existuje problém se sdílením pásma, kdy vícenásobné pingy na tvé místo mohou způsobit, že streamingové služby jako Hulu a Disney Plus přestanou fungovat. VPN na PC, které sdílí pásmo, by tento problém zabránila.

Vím, je to hodně, ale pomáhá to maximalizovat výdělek, a pokud takové nastavení nemáš, těžba nebo práce s kontejnery jsou bohužel jedinými způsoby, jak vydělat peníze. Sdílení pásma závisí na rychlých LAN rychlostech a stabilitě. Mít WiFi o rychlosti 1000 Mbps je podle mého názoru nejlepší pro takové věci. Ale jo, to je všechno.