Podarilo se už cracknout Project Diva: Mega Mix?

Už je to skoro rok a zajímá mě, jestli se někomu podařilo ho cracknout.

Ujistěte se, že čtete přilepené megathread, protože vám možná odpoví na vaši otázku! také se podívejte na náš průvodce pirátskými videohrami a seznam Často kladených otázek část 1 a část 2. Nebo si celý Wiki prostudujte.

Jsem bot a toto bylo provedeno automaticky. Pokud máte nějaké otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit.

Stačí nainstalovat Project Diva AFT, je to vlastně skoro to samé a jsou tu modifikace, které přidávají chybějící písně (nebo emulují hru na Switch emulatoru).

Mimochodem, abyste mohli hrát 3D MV ve AFT, budete potřebovat grafickou kartu Nvidia nebo AMD (Nvidia je nejlepší volba, protože je podporována standardně a má nejméně problémů, AMD funguje také, ale může být nejistá a mít výkonové problémy).

Jdi na r/crackwatch a přestaň nás otravovat.

Funguje to opravdu dobře na Yuzu nebo Ryujinx, IMHO.

Yo kámo, pokud jsi to ještě nekoupil, má teď akci za docela dobrou cenu.

AFT je nestabilní, protože není určeno k běhu na běžném PC mimo arcade hardware, a nikdo už AFT nemodifikuje.

toto je rok pozdě — ale mám otázku. Mohl bych spustit pdaft bez GPU?

troll byl poměrně srovnán na poměrně nízkou úroveň.

Kde se dá sehnat? Mám Yuzu, ale nemám hru, je to velmi těžké najít, už to trvá 5 měsíců a stále se mi nedaří ji najít.

No vlastně nejlepší, co kdo mohl udělat, bylo obětovat 500 dolarů.

Stojí to 83 dolarů v Brazílii.. Za to bych neplatil.

Nvm, vypadá to jen na torrent.

Existuje PD_Loader, který to umožňuje i na běžném PC, i když ne úplně stabilní, jak jsi řekl, ale megamix+ není úplně stabilní také. Fakt, že již není modifikován, je pravda, ale vzhledem k tomu, že má víc modů než megamix, je to podle mě docela dostačující.
Pokud nemůžeš nebo nechceš spouštět AFT, můžeš vždy použít emulátor Switch, takže nevidím velký problém, protože megamix+ nebyl cracknut.

Ano, můžeš, stačí použít PD LAUNCHER, to by mělo stačit.

Huh… myslíš, že je to opravdu 83 USD v Brazilsku na nákup? Na Steamu? To je šílené. Pokud není v akci, můžeš si ho přidat na seznam přání a dostaneš upozornění, když bude v akci. Nicméně je nemožné tento titul cracknout. Zkoušel jsem to, ale nikde se ho nedá najít. Hra má Denuvo anti-pirátský DRM a protože není tak populární, nikdo neutekl přes komplikace s crackováním Denuva. Hry s Denuvem obvykle trvají dlouho, než jsou cracknuta, a některé se nikdy cracknuta nedostanou.

použij torrent, trvá to ale nějakou dobu.

Opožděně, ale existuje Webtor (dot) io. Stačí použít bezplatný VPN jako Proton a stáhnout přes JDownloader.

Ano, na Steamu stojí 214 dolarů, ale v akci je to 83 dolarů.

Kámo, teď je to skoro 1,5 tisíce v mé místní měně :sob::sob::folded_hands::folded_hands:.