Počkalo jsem přes datum expirace a získal skvělou nabídku na 2letou Standardní úroveň

Byl jsem na obnovu a prohlížel zkušenosti lidí s obnovou, našel jsem čtyři opravdu užitečné komentáře, které sdílím. Přístupnost závisí na lokalitě.

Možnost 1: Trik s MicroCenter

Mnoho Redditorů zmínilo skvělou nabídku, 3leté předplatné za 99,99 $ v MicroCenter. Ačkoliv je tato nabídka omezena na nákupy v obchodě, je to za 2,75 $ měsíčně na 36 měsíců.

Dotaz: zjistil někdo, kdo to koupil, zda benefity více odpovídají základní nebo standardní úrovni?

Bohužel to nebylo u mě možné kvůli problémům s přístupností. Pokud však vy nebo někdo, koho znáte, může navštívit obchod MicroCenter, stojí to za zvážení.

Možnost 2: Kontaktování zákaznické podpory

Jiný uživatel navrhl kontaktovat přímo zákaznickou podporu NordVPN, abyste ušetřili čas a získali nabídky a kódy, místo hledání sami.

Zjistili, že získali 2leté období s 4 měsíci navíc za 80,92 $, což je 2,89 $ měsíčně.

Kontaktoval jsem podporu dvakrát, ale nabídli mi pouze průměrnou nabídku: 84,02 $ za 25 měsíců, což je 3,36 $ měsíčně.

Porovnáním, použití referenčních odkazů z YouTube snížilo cenu na 93,36 $ za 28 měsíců, což je 3,33 $ měsíčně.

Možnost 3: Čekání za datem vypršení platnosti

Uživatel sdílel strategii čekání několik dní po vypršení předplatného. Obdržel emailovou nabídku na 2letý plán za 2,89 $ měsíčně, ve celkovém součtu těsně pod 70 $.

To mi nabídlo nejlepší možnou nabídku pro Standardní úroveň v mé lokalitě. Po dvou dnech od vypršení obdržel email s nabídkou 25 měsíců za 66,74 $, což je 2,67 $ měsíčně.

Možnost 4: Webové stránky s cashbackem

Nakonec regionální cashbackové stránky jako Rakuten nebo TopCashback mohou poskytnout další úspory, i když to může chvíli trvat, než se odrazí na vašem účtu.

Toto je webová stránka sdílená redditeři: https://www.cashbackmonitor.com

Obrázek 2/3: když jsem otevřel email v Safari Private Tab, konečná zvláštní cena byla 74,16 $ za dvouleté období (3.09 $/měsíc).

Obrázek 1/3: když jsem přepnul na normální záložku k pokladně, cena klesla na 66,74 $ za 25 měsíců (2,67 $/měsíc).

Nejsem si jistý, proč se cena změnila.

Počkejte do období daňových přiznání, obvykle najdete daňový software s 12 měsíci Nord za asi 25 $. Dostanete kód na Nord, který se skládá z jakéhokoliv stávajícího předplatného. Tento způsob používám posledních několik let. V podstatě zdarma, pokud potřebujete daňový software.

Podívejte se na g2a.com a stack social, existují plány, které jsou ještě levnější. A pokud koupíte přes Nord, vaše fakturační adresa bude na Kajmanských ostrovech, proto platíte 0% DPH.

Pokud potřebujete pouze VPN bez dalších ochranných funkcí, můžete použít odkaz na doporučení jakéhokoliv YouTubera nebo webové stránky, abyste získali NordVPN základní úroveň za 81,36 $ na 28 měsíců (přes 2,91 $/měsíc). To je 69,84 $ za 24 měsíců.

Základní úroveň nezahrnuje dvě ochrany dostupné v standardní úrovni (i když se mi ochrana proti reklamám zdála užitečná pro streamování anime, ne vždy funguje):

• Threat Protection Pro: ochrana proti malware a pokročilá ochrana prohlížeče

• Threat Protection Pro: blokátor reklam a sledovačů

Také můžete použít cashbackové stránky pro další úspory.

Vždycky musím bojovat o cashback od Rakutenu. Je to opravdu otravné, a přeji si, aby to vyřešili.

Uh ne :)) jen CheatVPN )))

DPH a detekce IP pravděpodobně (je to legrační, že s NordVPN to můžete oklamat a donutit ho myslet si, že jste někde jinde, kde je nižší cena a DPH je 0%).

Ahoj, díky za sdílení. Bohužel jsem to propásl, ale doufám, že ostatní najdou tento vlákno.

Jak se vůbec jim podaří uvést to za takovou cenu?

https://www.g2a.com/nordvpn-vpn-service-pc-android-mac-ios-6-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003

Nevím nic o g2a, takže moje otázka může být trochu naivní: jak legitimní je ta stránka? Vypadá to příliš dobře, než aby to byla pravda!

Ani jedna z těchto dvou funkcí není potřeba.

Nikdy jsem neměl s nimi problém.

Ahoj, váš příspěvek byl automaticky odstraněn, protože vaše konto nesplňuje naše požadavky na karma. Spamový účet musí mít minimálně 100 celkové karmy, aby mohl zveřejňovat v této subreddit. Tento pravidlo je určeno ke zlepšení kvality posts a zmírnění zneužívání od troll účtů.

Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit (/message/compose/?to=/r/nordvpn).

Doprava! to je opravdu nejlepší nabídka, jakou lze získat. Tentokrát jsem to propásl.

Díky za sdílení. Moderátoři by měli tento příspěvek připevnit. Prohlížel jsem si zde mnoho vláken, ale nikdo nepsal o tom.

https://www.g2a.com/nordvpn-vpn-service-pc-android-mac-ios-6-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003

Nemusíte nic „podvádět“. Stačí vybrat jinou zemi ze seznamu. To dělám pokaždé. Také jsem si potvrdil s podporou, že neuchovávají informace o jednotlivcích a přidružených zemích, ze kterých platili.

Omlouvám se za pozdější odpověď, ale je to legitimní webová stránka a pokud použijete PayPal, získáte ochranu kupujícího. Je to levnější tam, protože je to velkoobchod, to je vše.

Můžete vybrat daňové bydliště, ale jsem si docela jistý, že základní cena je založena na IP, protože jsem byl schopen získat levnější cenu z polské IP.