Byl jsem na obnovu a prohlížel zkušenosti lidí s obnovou, našel jsem čtyři opravdu užitečné komentáře, které sdílím. Přístupnost závisí na lokalitě.
Možnost 1: Trik s MicroCenter
Mnoho Redditorů zmínilo skvělou nabídku, 3leté předplatné za 99,99 $ v MicroCenter. Ačkoliv je tato nabídka omezena na nákupy v obchodě, je to za 2,75 $ měsíčně na 36 měsíců.
Dotaz: zjistil někdo, kdo to koupil, zda benefity více odpovídají základní nebo standardní úrovni?
Bohužel to nebylo u mě možné kvůli problémům s přístupností. Pokud však vy nebo někdo, koho znáte, může navštívit obchod MicroCenter, stojí to za zvážení.
Možnost 2: Kontaktování zákaznické podpory
Jiný uživatel navrhl kontaktovat přímo zákaznickou podporu NordVPN, abyste ušetřili čas a získali nabídky a kódy, místo hledání sami.
Zjistili, že získali 2leté období s 4 měsíci navíc za 80,92 $, což je 2,89 $ měsíčně.
Kontaktoval jsem podporu dvakrát, ale nabídli mi pouze průměrnou nabídku: 84,02 $ za 25 měsíců, což je 3,36 $ měsíčně.
Porovnáním, použití referenčních odkazů z YouTube snížilo cenu na 93,36 $ za 28 měsíců, což je 3,33 $ měsíčně.
Možnost 3: Čekání za datem vypršení platnosti
Uživatel sdílel strategii čekání několik dní po vypršení předplatného. Obdržel emailovou nabídku na 2letý plán za 2,89 $ měsíčně, ve celkovém součtu těsně pod 70 $.
To mi nabídlo nejlepší možnou nabídku pro Standardní úroveň v mé lokalitě. Po dvou dnech od vypršení obdržel email s nabídkou 25 měsíců za 66,74 $, což je 2,67 $ měsíčně.
Možnost 4: Webové stránky s cashbackem
Nakonec regionální cashbackové stránky jako Rakuten nebo TopCashback mohou poskytnout další úspory, i když to může chvíli trvat, než se odrazí na vašem účtu.
Toto je webová stránka sdílená redditeři: https://www.cashbackmonitor.com